Saturday, September 17, 2011

Feljton: Odjeci i reagovanja (4) - Dogodio se zajam

e-novine.com - Dogodio se zajam

Feljton: Odjeci i reagovanja (4)

Dogodio se zajam


PHOTO: www.limundo.com

U (pred)istoriji raspada Jugoslavije i potonjih ratova novinskoj rubrici „Odjeci reagovanja“ svakako pripada sasvim poseban značaj. Ona je odavno postala povlašćeno mesto sećanja ne samo u ličnim uspomenama savremenika nego i u kolektivnoj memoriji. To je, neosporno, jedna od onih nezaobilaznih repernih tačaka u odnosu na koje pokušavamo da rekonstruišemo duh vremena koji je vladao krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka. Tada se, zahvaljujući naporu „naroda koji je progovorio“, na stranicama „Politike“ gradila jedna nova stvarnost, koja će uskoro postati stvarnija od stvarnosti same. O fenomenu „Odjeka i reagovanja“ nedavno je objavljena knjiga „Vreme kada je narod govorio“ autora Aljoše Mimice i Radine Vučetić. Iz tog obimnog i dragocenog dokumenta, čitaocima e-novina prenosimo odabrane delove

Autori: Aljoša Mimica i Radina Vučetić

ZAJAM ZA PREPOROD SRBIJE

Bisenija i Slavko Nedeljković, Beograd, autori pisma su prosvetni radnici u penziji (21. 5. 1989)
Preko moga lista „Politike”, koju čitam 65 godina, javljam da ću pokloniti hiljadu dolara – bespovratno – za zajam koji raspisuje Republika Srbija. Verujem da će rodoljubivi narod učiniti sve da se naša republika preporodi.

Podsećam na jedan primer iz istorije, koji nam je svima poznat još iz škole: posle poraza koji je doživela Francuska od Pruske, vlada je apelovala da narod pomogne opustošenu zemlju. Francuzi su listom pomagali, pa su žene davale i svoje prstenje, zlatne ogrlice i sve što im je bilo najdraže.

Dr Gojko Gojković, Beograd (24. 5. 1989)

Javnost je sa velikim oduševljenjem prihvatila predlog Komisije Predsedništva SR Srbije za privrednu reformu o raspisivanju velikog zajma za brži ekonomski razvoj i privredni prosperitet. To se moglo i očekivati, jer političko rukovodstvo ove republike uživa izuzetno veliko poverenje i podršku svih naših građana, a predlog koji je pre par dana obnarodovan ubrzaće pokretanje novog investicionog ciklusa koji treba da obezbedi uspešniju primenu savremene tržišno orijentisane tehnologije. […]

S obzirom na veliku podršku i brzo reagovanje građana, njihovu spremnost i izraženu želju da učestvuju u realizaciji ove ideje, to je sada velika obaveza i odgovornost nadležnih organa u SR Srbiji, organizacija i institucija da izvrše sve potrebne pripreme za raspisivanje zajma i da akcija otpočne čim pre. S tim u vezi potrebno je da se sa formalno-pravne strane i u najkraćem mogućem roku regulišu sva pitanja oko upisa zajma, da se javnost svestrano informiše o svim detaljima ove akcije koja je od šireg društvenog interesa. Tu aktivnost treba proširiti i na naše radnike na privremenom radu u inostranstvu i na strane državljane koje vezuju zavičajne i rodbinske veze, uključujući naše poslovne partnere i druge poslovno zainteresovane subjekte. […]

Dušan Mulina, Herceg-Novi (31. 5. 1989)

Poštovana redakcijo, 25. januara 1989. godine zajedno smo proslavili 85. rođendan. Uvjek ste bili vjesnik i zastupnik progresa i mnogih progresivnih ideja, a na vašim stranicama je, u svakom momentu, bilo mjesta i prostora za patriote i sve one koji streme budućnosti i progresu.

Čitav svoj život sam proveo radeći i stvarajući. Često sam se sa vaših stranica oduševljavao pregaocima. Akcija zajma preporoda Srbije, koju je ovih dana pokrenulo rukovodstvo SR Srbije na čelu sa Slobodanom Miloševićem, izazvala je nepodjeljeno oduševljenje, interes i pažnju svih dobronamjernih i patriotski opredjeljenih građana Srbije i Jugoslavije. U poodmaklim sam godinama, i svojim aktivnim radom ne mogu dati doprinos velikoj akciji. Zato sam odlučio da se svojom ušteđevinom uključim u akciju budućnosti i bespovratno upišem dve milijarde starih dinara. Ujedno pozivam sve patriote naše lijepe domovine da se uključe u ovu veliku akciju budućnosti. Posebno želim da čestitam hrabrom i pametnom rukovodstvu SR Srbije na čelu sa Slobodanom Miloševićem.

Dragan Ugarčina, Gornji Milanovac (4. 6. 1989)

Predloženi zajam je pravi potez organa SR Srbije. Nalazimo se u krizi godinama, ona je dostigla zabrinjavajuće razmere. Svi smo na neki način doprineli, kumovali, nastanku ekonomske i političke krize. Neko manje neko više, ne samo pojedinci.

Naše podele, nacionalizmi, separatizmi, bolesne ambicije kod kuće i van kuće dovele su do krize u kojoj se nalazimo. Svi smo mi neki samoupravljači, nalazimo se u raznim organima, glasali smo bezbroj puta za planove, programe, za kadrove i drugo. Nismo dovoljno razmišljali, nismo znali, ili smo glasali pod pritiskom nekakvih autoriteta. Pa evo dokle smo dogurali. Neka nam ovo bude velika škola.

Moramo, dakle, biti i samokritični: sasvim je u redu da damo svoj doprinos rešavanju krize. Jedan od načina je i zajam. Treba da damo ko koliko može, zajam po volji i mogućnostima, bez pritisaka, tako je rečeno i tako mora biti. […] Zajam će svakako uspeti jer je pogođena misao većine ljudi. Biće on sigurno i veći od planiranog. Sa njegovim efektima treba lakše i uspešnije da uđemo u 21. vek, u Evropu.

-.-PHOTO: STOCK-.-Glasam za zajam: Slobodan Milošević, bankarJovan Tintor, Vogošća kod Sarajeva (10. 6. 1989)

Napokon i moju želju ispuni rukovodstvo SR Srbije, onog trenutka kad se donose odluka za raspisivanje zajma. Iako živim pored Sarajeva, moja razmišljanja su oduvijek bila da je jaka i jedinstvena Srbija uslov jake i jedinstvene Jugoslavije. Sa ovim mojim skromnim doprinosom želim da se bar djelimičmo odužim i mom pokojnom djedu, koji je učestvovao sa srpskim dobrovoljcima u tim teškim danima ratne golgote, stvarajući temelje naše drage Jugoslavije, te davne 1918. godine.

Nisam čovjek od olovke, ali sam od zahvalnosti prema svom narodu i otadžbini za koju bih ako treba i svoj život dao. Moj otac Vlado, poljoprivrednik, i ja, samostalni zanatlija, upisaćemo dvije stare milijarde bespovratno.

„Domovino, ti si moje blago”. To su riječi mog pokojnog djeda Riste Tintora, koga ubiše ustaše 1941. godine. Te riječi neizbrisivo ostaše u mom srcu i ulijevaju u mene vječni patriotizam, koji hoću i moram prenijeti na pokoljenja koja dolaze. Vječno zahvalan svojoj domovini i srpskom rukovodstvu koje se muški bori za svoj narod, i za sve građane koji žive na teritoriji Srbije.

Krstomir Milenković, Velika Plana (11. 6. 1989)

Ja sam vozač u IPK „Srbija – 10. oktobar” u Velikoj Plani, i prihvatam ideju o raspisivanju zajma za jačanje privrede jedinstvene Srbije i lično želim da učestvujem u tome na taj način što dajem tri moja lična dohotka nepovratno što iznosi 3.000.000 dinara.
Ovo činim jer smatram da će ovaj novac da se iskoristi na najbolji način i da ćemo od toga svi u dogledno vreme imati koristi.
Zajam ću da uplatim kada bude i zvanično raspisan i to u određenim ratama, ali na ovaj način sam hteo samo da dam na znanje Predsedništvu SR Srbije i Slobodanu Miloševiću da ovo činim od srca.

Zorka Grbić, Sarajevo (12. 6. 1989)

Oduševljena sam vašom rubrikom „Odjeci i reagovanja”, a u vezi raspisivanja zajma za preporod SR Srbije, i ja se pridružujem dobronamernim građanima cele Jugoslavije i SR Srbije – priložiću jednu milijardu starih dinara.

Priložiću zbog toga što verujem rukovodstvu SR Srbije na čelu sa Slobodanom Miloševićem – čovekom koji je prvi u ovoj našoj zemlji Jugoslaviji rekao javno, jasno i glasno, istinu o Kosovu, i koji je sa rukovodstvom SR Srbije ujedinio narod. Upravo zbog svega toga nije ni čudo što je sada najomiljeniji, najpoštovaniji političar i što ga narod ceni i poštuje i što mu veruje. Ne podnose ga oni koji Jguoslaviji ne misle dobro. Na kraju još da napomenem, da sam ogorčena na tekstove u listovima „Vjesnik”, „Danas” i „Delo”, zbog njihovog ciničnog pisanja u vezi sa zajmom za brži ekonomski razvoj Srbije.

-.-PHOTO: www.flickr.com-.-Osećam se kao preporođen: Bogoljub Karić, dobitnik zajmaNovica Ranđelović, Salcburg (14. 6. 1989)

Život i rad u inostranstvu ne znači i prekid interesovanja za svoju domovinu i zbivanje u njoj. Netačna su mišljenja da gastarbajteri misle samo na sebe i na svoje devize. Mislimo mi i na našu Jugu.

Najbolji dokaz za to je prodaja dnevne i nedeljne štampe. Sada moramo dobro poraniti kako ne bismo ostali bez nje, što ranije nije bio slučaj. Prateći redovno Vaš i naš cenjeni list „Politiku”, upoznat sam sa predlogom o raspisivanju dobrovoljnog zajma za preporod SR Srbije. Verujem članovima rukovodstva SR Srbije, jer su se pokazali kao pošteni borci za dobrobit Srbije i svih njenih građana, a, što je najvažnije, i svih građana Jugoslavije. Zato sam voljan da poklonim svojoj Republici Srbiji dve milijarde deviznih dinara. Verujem da će od toga imati i moja nerazvijena opština Babušnica neke koristi.

Zato predlažem da vaš i naš list „Politika” izda jedan specijalni dodatak u kome će sve lepo biti objašnjeno – od uslova zajma, pa do toga šta on donosi i kome donosi, a i šta garantuje.

Aleksa Novaković, Sarajevo (15. 6. 1989)

Najbolji odgovor svim zlonamernicima poput „Vjesnikovog” novinara Vjekoslava Krsnika, na njihove prizemne insinuacije „o bijedi koja je natjerala SR Srbiju da raspiše zajam”, daju mnogobrojni građani ne samo u Srbiji, nego i u drugim dijelovima zemlje, masovnim odzivom za ovu akciju. Naravno da Krsniku i njegovim istomišljenicima nije stalo ni do SR Srbije, ni do njenih građana, nego ih valjda neka zloba tjera da govore i pišu besmislice. Pri tom mu nije jasno da i mimo svoje želje postiže upravo suprotan efekat, odnosno da oni koji su se iz bilo kojih razloga dvoumili, potaknuti malicioznim analizama stanja u Srbiji, čvrsto odlučuju da upišu zajam. Jedan od takvih sam i ja. Upisaću onoliko koliko mi to materijalne mogućnosti budu dozvoljavale.


Knjigu „Vreme kada je narod godvorio“ objavio je Institut za sociološka istraživanja (Filozofski fakultet, Beograd, Čika Ljubina 18-20; tel/fax +381 11 328 2391; e-mail: isi@f.bg.ac.rs). Knjiga se može nabaviti na Institutu po povlašćenoj ceni od 300 dinara, svakog radnog dana od 10 do 14 časova.
Pošto Krsnikova razbijačka misija sigurno neće narušiti jedinstvo koje je sve očiglednije u SR Srbiji – a to je ono što najviše smeta njemu i njegovim istomišljenicima – preporučio bih mu da se okane ćorava posla. Bolje bi bilo da čitaocima „Vjesnika” objasni kako to da ni oni baš ne uživaju u ekonomskim blagodetima, iako ne žive u „siromašnoj Srbiji”.

Dr Luka Čulić, Mrkonjić Grad (17. 6. 1989)

Upisujem zajam za preporod Srbije i Jugoslavije, 7.000 američkih dolara (devizna ušteđevina od rada u Iranu) i bespovratno jednomjesečnu zaradu. Ovo je moje hvala rukovodstvu Srbije na čelu sa Slobodanom Miloševićem, koje je neni, a i mnogim drugim – raspisivanjem zajma – pružilo mogućnost da vratimo dio duga tome slobodarskom narodu, srpskom narodu koji svakome otvara i daje dušu i srce. […]

Rade Kojadinović, (24. 6. 1989)

Za Srbiju našu napaćenu i bolju sreću, budućnost njenu, darovaću sto ’dojčes’ maraka nek je više svetla nego mraka.

Nikola i Mica Stefanović, Pariz (27. 6. 1989)

Čim je školski raspust počeo, moj unuk se požurio u Pariz, kod nas, njegovog deke i njegove bake. I dok smo dokono šetali ulicama i razgledali grad, predložio sam da mu kupim nešto za uspomenu.

„A, ne – reče mi on – sa mamom i tatom sam se dogovorio da sve što bi ove godine hteo da nam kupiš pretvorimo u zajam za Srbiju.” To mi je bilo prijatno da čujem, ali sam mu, svejedno, prigovorio, da mi, srbijanski seljaci, nikada nismo bili poslednji kada je trebalo davati i ginuti za otadžbinu, samo nas je ona potom brzo zaboravljala.

Moj unuk se usprotivio, rekavši da je to možda bilo tako, ali da je sadašnji zajam za ekonomski preporod Srbije ujedno i zajam za preporod srpskog sela. I da u današnje rukovodstvo Srbije svi imaju poverenje. U punoj veri da je moj unuk u pravu, sa ženom Micom upisujem zajam od pet hiljada F. franaka. Sa svoje strane, moj sin Milan i snaja Rajna iz sela Baničine upisuju tri hiljade, a moj unuk Nenad, učenik iz Smederevske Palanke, dve hiljade F. franaka.

Dobrilo Aranitović, Šabac (29. 6. 1989)

[...] I evo ovih dana – dešava se zajam za Srbiju! […] Svjesni da pozajmljujući Srbiji darujemo sami sebi i našim najbližima, moja supruga Radmila i ja riješismo: da poklonimo 200 miliona starih dinara (prišteđenih za ljetovanje) i da upišemo 2.000 njemačkih maraka i 40.000 austrijskih šilinga (sve što smo za petnaest godina uspjeli da prištedimo za „ne daj bože”).

Draga „Politiko”, ispisujem ove cifre s nelagodnošću. Liči na razmetanje, a u Jevanđelju je divno rečeno: Kad daruješ i pomažeš nek ne zna ljevica tvoja šta radi desnica tvoja. […]

Srbija je započela svoj uspravni hod. Zajam je njen čvrsti, promišljeni i mudri iskorak.

Mladen Tešić, Ogulin (26. 8. 1989)

Kondukter sam stacioniran u željezničkoj stanici Ogulin, a neprestano sam na službi od Zagreba do Rijeke, Gospića, Gračaca i Knina.

Pratim većinu naših političkih zbivanja. Oduševila me ideja o zajmu za SR Srbiju. Zajedno s nekoliko istomišljenika želio sam upisati cijelu svoju plaću. Obratio sam se svom rukovodiocu, šefu stanice u Ogulinu s molbom da mi pomogne i uputi me kako to da ostvarim.

On se jako začudio, iznenadio, pa onda rekao da nije čuo za nikakav zajam. Strogo mi je naredio da ga više ne pitam o tome. Pokušao sam razgovarati s još nekim rukovodiocima, a oni su me upućivali na šefa. Ni u banci mi, naravno, ništa konkretno nisu rekli.

Čudi me postupak i potpuno ignorisanje jedne akcije o kojoj se piše i govori. Ne znam (a možda i shvaćam) zbog čega je moj šef tako postupio. Samo treba da zna da lijepa riječ mnogo znači, a zajam ću ionako upisati kako sam zamislio.

-.-PHOTO: www.limundo.com-.-Ne biramo: Pare, dukati, zlato, unuciDr Žarko Ristić, Beograd (10. 11. 1989)

[…] Dogodio se narod, dogodio se Ustav, dogodio se zajam. Tako se iz godina raspleta ulazi u godine preporoda. Da li je na pomolu srpsko privredno čudo? Glasno veliko DA, jer se politički kapital kroz zajam privredno reciklira kao garancija budućnosti. Svakom dobronamernom, a pogotovu patrioti, to ne treba ni dokazivati niti objašnjavati. Zajam postaje finansijski instrument za sprovođenje privredne reforme. U Srbiji se, dakle, događa i privredna reforma. Zajam je, stoga, stub reforme u čijem epicentru stoji revitalizacija tržišnog socijalizma, reafirmacija preduzetništva i akcionarstva, i rehabilitacija srpske privrede. Cilj je dakako ostvarenje bar optimističkih 5.000 dolara po glavi stanovnika u Srbiji. Narod je donator obnove srpske privrede. Zato je to zajam obnove. Prikupljanje novca od „homogeniziranog naroda” za „homogenizirani razvoj srpske privrede” jeste prava, dobra, preduzetnička ideja, a ne pojednostavljeno netržišno razmišljanje. […]

Srpski zajam je i mobilizatorski. Zato je to zajam preporoda, koga mogu da upišu svi građani SFRJ, naši radnici u inostranstvu i strani državljani. Pošto srpski kapital godinama luta svetom – u tuđini, sada je prilika da se taj kapital vrati u domovinu i udruži sa kapitalom srpskog naroda i sa kapitalom prijatelja srpskoga roda. Zato obveznice mogu kupovati sva fizička i pravna domaća i strana lica. […]

Svenarodni zajam jeste patriotski zajam. Kao takav, on nudi nadu da se tezaurisana štednja u čarapama, džepovima, slamaricama i štednim knjižicama preusmeri u privrednu ekspanziju. Srpski zajam „svetskog glasa” je patriotski izazov za upis zajma na principu bezpovratnosti za sopstvenu budućnost. Tako se blaženo „proziva” ljudska savest prema potomstvu. Tako se kreira moralna obaveza duše prema domovini. Prijatan je to osećaj u sadašnjosti, a, verujem, još prijatniji doživljaj u budućnosti, pogotovu kada se i ostvari obnova srpske privrede na domaćoj sceni i obavi preporod srpske privrede na svetskoj sceni. […]

117 comments:

  1. Trebate li kredit za plaćanje računa? Trebate li osobni ili komercijalni zajam? Trebate zajam za razne druge svrhe? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte nas danas na (loancreditinstitutions@gmail.com) radi posudbe. Nudimo najveći zajam od 20.000,00 do 2.000.000,00. Nudimo fiksnu kamatnu stopu na kredit @ 2 na 1-20 godina. Damo dvomjesečni poček prije početka mjesečne isplate. Dakle, ako ste zainteresirani za "dobijanje zajma e-poštom" loancreditinstitutions@gmail.com) ili Loancreditinstitutions@protonmail.com

    Obrazac zahtjeva za zajam: puno ime:

    zemlja:
    status:
    Grad:
    Omar
    Broj modela:
    Broj telefona:
    Iznos pozajmice:
    Mjesečna zarada:
    Okupacija:
    Razdoblje zajma:
    Namjena zajma:
    Email adresa:
    Jeste li se prijavili prije?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PONUDA ZAJMA OD NOVELTY FINANCE"
      Zdravo!!! Trebate li zajam? Ako da, preporučit ću vam da se prijavite za zajam kod Novelty Finance.

      Moje ime je Davina Claire, glavni sam financijski direktor Novelty Finance i možete podnijeti zahtjev za zajam kod moje tvrtke i imati zajam na svom računu u roku od 24 do 48 sati. Primijetio sam da je mnogima tako teško dobiti zajam od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institucija zbog visoke kamatne stope, nedovoljnog kolaterala, omjera duga i prihoda, niske kreditne ocjene ili bilo kojih drugih razloga.

      U NOVELTY FINANCE nudimo rješenja za financiranje. Nudimo sve vrste kredita (osobni zajam, poslovni zajam i mnogi drugi). Nudimo fleksibilne i višestruke mogućnosti zajma, uključujući osigurane i neosigurane zajmove, dugoročne i kratkoročne zajmove koji su prilagođeni vašim financijskim potrebama.

      Za upite/pitanja? - (Pošaljite mail na noveltyfinances@gmail.com ili nazovite / WhatsApp putem: +447915601531)

      Nastojimo posuđivanje učiniti jednostavnim, praktičnim i pristupačnim.

      Naša usluga je vrlo brza, pouzdana i pouzdana, a možete posuditi do 15 milijuna eura uz subvencioniranu kamatnu stopu od 3% godišnje. Mi smo prava tvrtka za kontaktiranje kada vam je hitno potreban zajam.

      Nema više vremena čekanja ili stresnih posjeta banci, naša je usluga dostupna 24 sata dnevno. Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kada i bilo gdje na svom prikladnom mjestu pomoću telefona ili prijenosnog računala, sve što trebate učiniti je kontaktirati nas putem
      E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) ILI
      nazovite i pišite nam na WhatsApp putem: +447915601531

      Uvijek smo uzbuđeni što možemo pružiti financijsku podršku.

      Delete
    2. Sve zahvaljujem Susan James koja mi je pomogla dobiti ovaj zajam. Zauvijek ću vam biti zahvalna gospođo, zauvijek ću svjedočiti o vašem dobrom društvu. Savjetovat ću svakoga kome je potreban zajam da se obrati za pomoć gospođi Susan James. Ovo je njezin izravni e -mail putem: (susanjamesloanfirml07@gmail.com) Ili WhatsApp: +1 (716) 939-9747.

      Delete
    3. Pozdrav, ja sam Elizabeth Hübne, trenutno živim u Münchenu, Njemačka. Udovica sam s tri djevojke i zaglavila sam u financijskoj situaciji u srpnju 2020. godine, a trebala sam refinancirati i platiti račune. Pokušao sam tražiti zajmove kod raznih zajmova, privatnih i korporativnih, ali nikad uspješno, a većina banaka odbila je moj kredit. Ali kako bi Bog htio, predstavio sam se Božjoj ženi privatnom zajmodavcu koji mi je dao zajam od 200.000,00 USD, a danas sam vlasnik tvrtke i moja kćer ide dobro, ako morate kontaktirati bilo koju tvrtku u vezi s osiguranjem zajam bez kolaterala, nema provjere kredita, nema potpisnika sa samo 3% kamate i boljim planovima otplate i rasporedom, kontaktirajte gospođicu Susan James e-poštom: susanjamesloanfirml07@gmail.com

      Delete
  2. Trebate li kredit za plaćanje računa? Trebate li osobni ili komercijalni zajam? Trebate zajam za razne druge svrhe? Ako je odgovor da, molimo kontaktirajte nas danas na (loancreditinstitutions@gmail.com) radi posudbe. Nudimo najveći zajam od 20.000,00 do 2.000.000,00. Nudimo fiksnu kamatnu stopu na kredit @ 2 na 1-20 godina. Damo dvomjesečni poček prije početka mjesečne isplate. Dakle, ako ste zainteresirani za "dobijanje zajma e-poštom" loancreditinstitutions@gmail.com) ili Loancreditinstitutions@protonmail.com

    Obrazac zahtjeva za zajam: puno ime:

    zemlja:
    status:
    Grad:
    Omar
    Broj modela:
    Broj telefona:
    Iznos pozajmice:
    Mjesečna zarada:
    Okupacija:
    Razdoblje zajma:
    Namjena zajma:
    Email adresa:
    Jeste li se prijavili prije?

    ReplyDelete
  3. Donosim vam pozdrave iz Azije
    Ja sam gospođa Adhiarja Bayu iz Jakarte u Indoneziji, poslovna sam žena, postala sam uvoznik robe iz drugih zemalja dok se najgore nije dogodilo 11. studenoga 2017. Izgubila sam sve što sam imala za MMM, znam da smo neki od nas već čuli za MMM prije , Učinili su me bankrotom, izgubila sam svu životnu ušteđevinu i poslovni kapital, zamalo sam umrla od visokog krvnog pritiska da nije bilo Božje milosti, tražila sam savjet od nekih ljudi koji su mi savjetovali da uzmem zajam na koji sam pristala, ali tada se postavilo veliko pitanje kako dobiti zajam bez novca za mene? Prijatelj mi je tada pristao pomoći s nekim novcem kako bih mogao dobiti zajam, predstavio sam se s nekoliko internetskih zajma i nekim financijskim tvrtkama, ali oni su me više zadužili nego pomogli, odustao sam dok jednog dana nisam upoznao svog starog prijatelja u Surabaji Indonezija. mi smo dobri prijatelji u kampusu, bio sam prisiljen dijeliti svoja teška vremena s njim i ne biste vjerovali da je on dobio internetsku zajam prije nego što me uveo u istu tvrtku za zajam (JULIANA LOANS COMPANY) i tako sam se spasio. Da, moram svjedočiti u cijeloj Aziji i izvan bilo koje tvrtke koja će me spasiti od te financijske poteškoće. Jer je teško povjerovati da dobijem zajam od Rp1.000.000.000 s interneta za manje od 96 sati, nebo je poznato jer toliko zajmodavaca varaju, zavaravaju vas svojim teško zarađenim novcem, možete li vjerovati da sam izgubio svih Rp17 milijuna Prijatelj mi je dao da zajam oko Rp. 900.000.000 od žene u Turskoj bez dobivanja kredita.
    Znam da su neki moji građani postali žrtve poput mene, molim vas, ako bilo kome od vas treba zajam bilo koje vrste, molimo kontaktirajte mog prijatelja SERENAH HUDSON VIA serenahhudson007@gmail.com koji me upoznao sa JULIANA KREDITI.
    za informacije možete kontaktirati i JULIANALOANS@GMAIL.COM
    WHATSApp +1 (678) 881-8428
    ILI SAMO NA ADHIARJABAYU@GMAIL.COM.

    ReplyDelete
  4. Dajemo zajmove svih vrsta namjene. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 do 10 milijuna I uz nisku kamatnu stopu od 3%, rok kredita: maksimalno 25 godina, ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. kupci trebaju biti stariji od 18 godina. Ova transakcija zajma je 100% garancija za ozbiljne kupce. Za više informacija o kreditu kontaktirajte nas putem e-maila: expressscreditt@outlook.com

    ReplyDelete
  5. Ja sam Serenah Hudson J.



    ako ne dijelim svoje svjedočanstvo o tome kako sam primio kredit od vrlo pouzdane tvrtke i majke, to znači da ne želim napredak svojih sugrađana, moje svjedočenje je iznenađujuće, živim sa suprugom u gradu Senju na obala gornjeg Jadrana u Hrvatskoj, i mi smo blagoslovljeni s dvoje djece, u jednom trenutku u našem životu kao muž i žena, život je za nas postao vrlo nepodnošljiv nakon što je moj muž izgubio robu u otvorenom moru, jer je moj muž bio uvoznik i izvoznik roba, i zbog tih strašnih događaja, moj se muž nije dobro nosio s time gdje smo u dugovima banaka i pojedinaca, a onda smo odlučili potražiti kredite putem interneta i prvo smo kontaktirali ženu iz Kine kako bi dobili kredit i sve uzalud smo izgubili sav svoj mali novac ovom lažnom zajmodavcu iz Kine koji nas je prevario da smo platili skoro 90 000 kuna i na kraju nismo dobili kredit, pa je život postao toliko nepodnošljiv za nas i našu djecu, a nismo imati gotovo dovoljno novca za jelo ay i čuvaj se dobro c su naša djeca. Tada je bio taj vjerni dan kada sam pretraživao internet, tada sam našao svjedočanstvo prijatelja o tome kako je dobio zajam od pouzdanog zajmodavke, gospođe Juliane Woodrich, i jako me dirnuo njegov iskaz, a onda sam kontaktirao moju prijatelju, poslao mi je dokaz o odobrenju zajma, zatim mi se povjerio i morao sam kontaktirati gospodina Juliana, a zatim sam podnio zahtjev za kredit od 100 milijuna (100.000.000 kuna) i u početku sam pomislio da gospodin Juliana neće moći posudite mi taj iznos, ali sve na slavu Božju koja je vodila moje korake, moj kredit je odobren nakon što sam shvatio da trebam dobiti dokument o svom zajmu kao dokaz da sam odgovoran kupac, a nakon toga moj kredit je uspješno odobren i prebacio na moj bankovni račun, a cijeli postupak je trajao samo 4 sata i to je bio prekrasan posao. Da, obožavao sam ga i kad sam provjerio stanje na računu, to je bila moja kreditna sposobnost, pa sam odlučio da moram podijeliti svoje svjedočenje ovdje. Gospođa Juliana je dobra osoba, pa sam želio potaknuti sve one koji su zatražili kredit za kontakt s gospodinom Juliana putem e-maila:


    julianaloans@gmail.com

    WHATSApp +1 (678) 881-8428



    ona je pravi zajmodavac i zajmodavac za one u financijskim problemima. Možete me kontaktirati i za više informacija putem

    e-maila: serenahhudson007@gmail.com



    Možete se obratiti i mom prijatelju koji me upoznao s gospodinom Juliana Luka Marko e-poštom: lukamarkop@gmail.com

    za više informacija i pitanja.

    Goodluck i neka vas Bog i dalje blagoslovi.

    ReplyDelete
  6. PONUDA ZA ZAJAM
    Dobrodošli u zajmove Elvire Williams, savršeno rješenje za vaše potrebe financiranja, brze i jednostavne gotovinske zajmove bez anketa, je li vas financijska institucija ikad razočarala i odbila? Onda ne brinite jer se vaš san napokon ostvario
    Jedna od najvećih prepreka na svijetu je dobivanje pravog zajma po pristupačnoj ili bez kamate s manje dokumentacije. Moja tvrtka može vam pomoći da bez odgađanja dobijete kredit bez kamate, nudimo financiranje za sve kreditne situacije, dobre ili loše. osnažuju ljude, tvrtke i zajednice, stvaraju bogatstvo i poboljšavaju vaš životni stil. Kontaktirajte nas danas e-poštom: elvirawilliams001@gmail.com za prijedlog zajma.

    ReplyDelete

  7. Ja tako sretan danas nakon 5 godina u potrazi za financijski kredit sam dobio pravi zajmodavac koji mi posuditi iznos kredita od 80.000usd putem: (renmoneyservices@gmail.com) ILI WhatsApp za hitan odgovor na + 192-03-063-228

    ReplyDelete
  8. Hari yang baik untuk semua warga negara Indonesia, nama saya Nurul Yudianto, tolong, saya ingin berbagi kesaksian hidup saya yang sebenarnya di sini di platform ini sehingga semua warga negara Indonesia berhati-hati dengan pemberi pinjaman pinjaman di internet

    Setelah beberapa waktu berusaha mendapatkan pinjaman dari lembaga keuangan, dan terus ditolak, saya memutuskan untuk mengajukan pinjaman secara online tetapi saya curang dan kehilangan Rp18,7 juta, kepada seorang wanita di saudi arabia dan Nigeria.

    Saya menjadi sangat putus asa dalam mendapatkan pinjaman, jadi saya berdiskusi dengan teman saya Nyonya Rika Nadia (rikanadia6@gmail.com) yang kemudian memperkenalkan saya kepada Lady Esther, manajer Cabang dari Access Loan Firm, sehingga teman saya meminta saya untuk mendaftar dari LADY ESTHER, jadi saya Menjerit dituangkan dan dihubungi LADY ESTHER. melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Saya mengajukan pinjaman sebesar Rp250 juta dengan suku bunga 2%, sehingga pinjaman disetujui dengan mudah tanpa tekanan dan semua persiapan dilakukan dengan transfer kredit, karena tidak memerlukan jaminan dan jaminan untuk pengalihan pinjaman, saya diberitahu untuk mendapatkan sertifikat perjanjian lisensi untuk mentransfer kredit saya dan dalam waktu kurang dari satu setengah jam uang pinjaman telah dimasukkan ke dalam rekening bank saya.

    Saya pikir itu adalah lelucon sampai saya menerima panggilan dari bank saya bahwa akun saya telah dikreditkan dengan jumlah Rp250 juta. Saya sangat senang bahwa akhirnya Tuhan telah menjawab doa-doa saya dengan buku pinjaman dengan pinjaman asli saya, yang telah memberi saya keinginan hati saya.

    Semoga Tuhan memberkati LADY ESTHER untuk mewujudkan kehidupan yang adil bagi saya, jadi saya menyarankan siapa pun yang tertarik untuk mendapatkan pinjaman untuk menghubungi Mrs. LADY ESTHER melalui email: (estherpatrick83@gmail.com) atas pinjaman Anda

    Akhirnya saya ingin berterima kasih kepada Anda semua karena meluangkan waktu untuk membaca kesaksian hidup saya yang sebenarnya tentang kesuksesan saya dan saya berdoa kepada Tuhan untuk melakukan kehendak-Nya dalam hidup Anda. Anda dapat menghubungi saya untuk informasi lebih lanjut melalui email saya: (nurulyudianto2@gmail.com) Salam

    ReplyDelete
  9. moje ime je Tomislav Gordić. Majka mi je rekla da ide putem interneta i naišla je na izdavanje zajma za garanciju koji kaže da njezino poduzeće za kreditiranje daje zajam širokoj javnosti po vrlo niskoj kamatnoj stopi.
    Dakle, kontaktirao sam tvrtku putem njenog e-maila: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com

    što je na objavi koju je vidjela moja majka, a ja sam zatražila kredit od 8.000 eura na rok od 2 godine. Tvrtka mi je odgovorila i poslala mi sve uvjete njezine tvrtke koje sam pročitao i pristao sam s njima. Nakon odobrenja mog zahtjeva za kredit, primio sam obavijest od svoje banke da je moj bankovni račun za koji sam izjavio da je uplaćen u iznosu od 8.000 eura. Završio sam otplatu zajma 18. prosinca i tada sam odlučio zatražiti svotu od 32.000 eura za pokretanje vlastitog posla, koju sam i nakon istih postupaka primio na svoj bankovni račun. Odlučio sam uvrstiti i svoje bankovne podatke kako bi svi znali da je istinita i vrlo stvarna. Ispod su moji bankovni podaci:

    Naziv banke: PBZ Slavonski Brod
    Naziv računa: Tomislav Gordić
    Broj računa: HR6723400093202740084

    Dakle, želim iskoristiti ovu priliku da poručim svima koji na Internetu traže privatnog zajmodavca koji je pouzdan da se jave na Guarantski zajam putem e-maila: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    Broj telefona: +14704810039 možete ih kontaktirati i na Whatsapp-u: +1 (470) 481-0039 Možete me kontaktirati i ako trebate moju pomoć ili želite da mi postavite pitanja kako sam dobio kredit. Evo moje e-pošte: [gordictomislav@gmail.com]

    ReplyDelete

  10. Opipljivo svjedočenje Kako sam primila zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Rita Ciciro. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150 000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospodin Lawson Smith, dobio sam zajam od 2% kamate, On također daje sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovni zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete nas izravno kontaktirati izravno putem e-maila na: lawsonsmithloan24@gmail.com

    pošaljite nam e-mail: lawsonsmithloan24@gmail.com

    Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.


    ReplyDelete
  11. Pozdrav svima. Vidio sam komentare ljudi koji su već dobili zajam iz zajmova čistog srca, a zatim sam se odlučio prijaviti prema njihovim preporukama i prije samo nekoliko sati na svom osobnom bankovnom računu potvrdio sam ukupan iznos od 20 000 američkih dolara koji sam tražio. Ovo je stvarno dobra vijest i savjetujem svima koji trebaju stvarni zajam da se prijave putem svoje e-pošte (elenanino0007@gmail.com). Sretna sam sada kad sam dobila zajam koji sam zatražila.

    ReplyDelete
  12. Nudimo donje vrste zajmova ljudima kojima je potreban financijski asistent SVIJETU s niskom kamatnom stopom od 3%. Naši se uredi nalaze u Ujedinjenom Kraljevstvu i Kanadi, a pojedincima i tvrtkama bilo gdje u svijetu dajemo zajmove s prvoklasnom posudbom Merit Award.

    * Bitcoin zajmovi.
    * Zajmovi za investitore.
    * Konsolidacija duga.
    * Hipotekarni zajmovi.
    * Poslovni zajmovi.
    * Osobni zajmovi.
    * Međunarodni zajmovi.
    * Putni zajmovi.
    * Vizni zajmovi.

    ako ste zainteresirani za bilo koju od naših usluga zajma, molimo da nas kontaktirate s navedenim detaljima.

    E-adresa: protonloan2020@hotmail.com
    Mobilni / Whats-app KANADA: +1 (204) 410-2623
    Mobile / Whats-app UK: +44 (752) 064-7201
    Google Hangout: protonloan2020@gmail.com

    ReplyDelete
  13. želim zahvaliti gospodinu daltonu što mi je dao zajam. nekoliko puta sam prevaren u pokušaju da dobijem zajam dok nisam mislio na Daltona koji mi je dao zajam u vrijednosti od 43000 eur. ako danas trebate pravog zajmodavca, kontaktirajte Dalton i izbjegavajte prevaru e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    ReplyDelete
  14. Pozdrav, gledaoci iz cijelog svijeta. Danas su dobre vijesti za sve dobivanje prazne ATM kartice koja se može koristiti na svim bankomatima u svijetu. Imamo posebno programirane ATM kartice koje se mogu koristiti za hakiranje bankomata. ATM kartice mogu se koristiti za podizanje novca s bankomata ili za prevlačenje kartica u trgovinama i poslovnicama. Ove kartice izdajemo svim zainteresiranim kupcima širom svijeta. Dnevno ograničenje podizanja ATM kartice iznosi 5.000 USD, a ograničenje potrošnje u trgovini 55.000 USD, ovisno o vrsti kartice koju tražite i broju ATM kartica koje su vam potrebne (raspon od najmanje 5.000 AA) 15 miliona ... USD Pomoću naših NEOGRANIČENIH THOMAS HACKERA možete izbjeći financijske probleme i ne postati upravitelj dugova ili osoba u financijskoj nevolji. Zbog toga morate brzo da nas kontaktirate kako bismo pronašli rešenje za svoje finansijske probleme. Bit će nam čast kada budete financijski stabilni. Ovjereni smo i vaša privatnost je za nas 100% sigurna. Ne brinite zbog svojih finansijskih problema. Ako su vam potrebne druge mrežne usluge hakiranja, pružit ćemo vam uslugu bilo kad i bilo gdje. Obratite nam se na našu e-adresu: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Pozdrav
    THOMAS FREDDIE HACKER bez ograničenja
    Pošaljite e-poštu na thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Poziv / SMS: +1 (985) 465-8370
    Moto: Pružamo najbržu i najpouzdaniju uslugu.

    ReplyDelete
  15. Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili vam treba novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirivanje duga, plaćanje računa ili pokretanje lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Evo vaše prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, otvaranje poduzeća, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: E-pošta: protonloan2020@hotmail.com ili Pozivi i WhatsApp: +1 (204) 410-2623

    ReplyDelete
  16. Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili vam treba novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirivanje duga, plaćanje računa ili pokretanje lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Evo vaše prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, otvaranje poduzeća, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: E-pošta: protonloan2020@hotmail.com ili Pozivi i WhatsApp: +1 (204) 410-2623

    ReplyDelete
  17. Svjedočanstvo o načinu primanja kredita od 2% (Frank Loans Services) k.frankloans@gmail.com

    Bez rezerve preporučujem suradnju s Frank Loan Services ako kupujete hipoteku za kuću. Razgovarao sam sa mnogim brokerima dok sam kupovao svoj hipotekarni kredit putem interneta. Od prvog kontakta mogao bih reći da je tip osobe kojoj mogu vjerovati da mi pomogne da donesem najbolju odluku za mene i moju porodicu. Oni nude i kratke i dugoročne rokove pozajmica u roku od 1-30 godina, sa ili bez kolaterala, ali bez provjere kredita, a njihove usluge su brze, pouzdane i pouzdane, jer sam ih testirao i imao povjerenje za razliku od drugih kompanija. E-pošta: k.frankloans@gmail.com

    Njihove usluge uključuju zajmove za refinanciranje, zajmove za kamione, zajmove za obrazovanje, studentske zajmove, lične zajmove, zajmove za automobile, zajmove za konsolidaciju dugova, poslovne zajmove, osigurani i neosigurani zajam, hipotekarni zajam, zajmove za stanovanje, kontaktirajte ih danas za dodatne upite putem e-pošte. : k.frankloans@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Zovem se MARIJA DJOROVIĆ, dolazim iz ADA BR 10.32000, SRBIJA i želim zahvaliti gospođi Milki Dukić koja je posudila od ove dobre kreditne kompanije nazvane GUARANTY TRUST LONDATS. Čitao sam članak na internetu kad sam naišao na komentar gospođe Milke Dukić i kako se bez problema zadužila kod GARANCIJSKOG POVJERENIČNOG KREDITA i odlučio sam kontaktirati gospođu Milku Dukić kako bih dobio informacije o postupku kredita i ona mi je sve objasnila i bilo je vrlo jasno.
    Nakon što sam kontaktirao zajmodavca putem: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com, a također i putem whatsappa na: +1(470)481-0039
    Dobio sam obrazac za zajam koji sam popunio svoje podatke i slijedio sam procedure. Nakon odobrenja moje prijave, moj je račun dodijeljen zajmu. Ispod su podaci o mom bankovnom računu.

    Naziv banke: NLB BANKA
    Adresa banke: ZUPANA STRACIMIRA 39
    Naziv računa: MARIJA DJOROVIĆ
    Broj računa: 310-6100100053957-47

    Ako trebate zajam od pouzdane kreditne tvrtke, ljubazno se obratite GARANCIJSKIM POVJERENIČNIM KREDITIMA, oni su najbolji.
    možete me kontaktirati putem moje osobne e-adrese: marijadjorovic47@gmail.com
    za više informacija i rado ću vam sve objasniti.

    ReplyDelete
  19. Sretna sam što ovo mogu podijeliti na internetu kako bi svi mogli vidjeti jer ću biti puno sretniji ako drugi ne padnu u ruke lažnih zajmodavaca. Moje ime je BILJANA TRIVUNOVIC i ja sam iz Zagreba, Hrvatska.
    Želim iskoristiti ovu priliku da obavijestim sve o zajmodavcu kod kojeg sam posudio iznos od 80 000 eura i bilo je tako brzo i jednostavno.
    Kad je započela pandemija, imao sam puno poteškoća u poslu i brizi o djeci, jer je moj suprug mrtav, pa sam odlučila kontaktirati svoju prijateljicu koja radi u banci i obavijestiti je o svojoj namjeri da podnesem zahtjev za kredit, rekla mi je da je bolje da posudim od ove privatne zajmodavne tvrtke pod nazivom GARANCIJSKI POVJERLJIVI KREDITI jer su njihove kamate niske, a bankarska stopa viša, a zahtjev za bankarskim zajmom prevelik.
    Rekla mi je da je njezina sestra, gospođa MILKA DUKIĆ, posudila od tvrtke i da je brzo dobila zajam bez ikakvih poteškoća.
    pa sam zatražio podatke o tvrtki kako bih mogao kontaktirati tvrtku, a ona mi ih je dala, a ovdje su detalji tvrtke

    Naziv tvrtke: GUARANTY TRUST LOAN
    e-adresa za kontakt tvrtke: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    mobitel tvrtke i WhatsApp mobitel: +1(470)481-0039

    Kontaktirao sam tvrtku i tvrtka mi je odgovorila. Nakon odobrenja zajma, zajam je prebačen na moj bankovni račun i spašeni su moja tvrtka i moja obitelj. Dakle, ako trebate zajam, ljubazno se obratite tvrtki jer su oni najbolji. možete me kontaktirati putem: biljanatrivunovic734@gmail.com. ako trebate bilo kakve informacije.

    ReplyDelete
  20. Trebate li zajam? Jeste li u financijskoj krizi ili vam treba novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za podmirivanje duga, plaćanje računa ili pokretanje lijepog posla? Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Evo vaše prilike da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, otvaranje poduzeća, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: E-pošta: creditservice2020@hotmail.com ili pozivima i WhatsAppom: +44 752 064 7201

    ReplyDelete
  21. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brz i prikladan zajam za otplatu računa i započinjanje novog posla ili refinanciranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%. Imate nisku kreditnu ocjenu i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnog stanovništva banke i druge finansijske institucije? Evo vaše šanse da dobijete zajam od naše organizacije. Nudimo kredite fizičkim licima za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, širenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi sa tvrdim novcem. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte: quickloan2020@hotmail.com

    ReplyDelete
  22. Ovim želimo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo zajam ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani za podnošenje zahtjeva za kredit, kontaktirajte nas za više informacija putem: E-pošte: protonloan2020@hotmail.com Mobitel/Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    ReplyDelete
  23. PONUDA ZAJMA OD NOVELTY FINANCE"
    Zdravo!!! Trebate li zajam? Ako da, preporučit ću vam da se prijavite za zajam kod Novelty Finance.

    Moje ime je Davina Claire, glavni sam financijski direktor Novelty Finance i možete podnijeti zahtjev za zajam kod moje tvrtke i imati zajam na svom računu u roku od 24 do 48 sati. Primijetio sam da je mnogima tako teško dobiti zajam od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institucija zbog visoke kamatne stope, nedovoljnog kolaterala, omjera duga i prihoda, niske kreditne ocjene ili bilo kojih drugih razloga.

    U NOVELTY FINANCE nudimo rješenja za financiranje. Nudimo sve vrste kredita (osobni zajam, poslovni zajam i mnogi drugi). Nudimo fleksibilne i višestruke mogućnosti zajma, uključujući osigurane i neosigurane zajmove, dugoročne i kratkoročne zajmove koji su prilagođeni vašim financijskim potrebama.

    Za upite/pitanja? - (Pošaljite mail na noveltyfinances@gmail.com ili nazovite / WhatsApp putem: +447915601531)

    Nastojimo posuđivanje učiniti jednostavnim, praktičnim i pristupačnim.

    Naša usluga je vrlo brza, pouzdana i pouzdana, a možete posuditi do 15 milijuna eura uz subvencioniranu kamatnu stopu od 3% godišnje. Mi smo prava tvrtka za kontaktiranje kada vam je hitno potreban zajam.

    Nema više vremena čekanja ili stresnih posjeta banci, naša je usluga dostupna 24 sata dnevno. Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kada i bilo gdje na svom prikladnom mjestu pomoću telefona ili prijenosnog računala, sve što trebate učiniti je kontaktirati nas putem
    E-mail: (noveltyfinances@gmail.com) ILI
    nazovite i pišite nam na WhatsApp putem: +447915601531

    Uvijek smo uzbuđeni što možemo pružiti financijsku podršku.

    ReplyDelete
  24. Nabavite PRAZNU programiranu karticu na bankomatu i unovčite novac izravno u bilo kojem bankomatu oko vas. Nema opasnosti da budete uhvaćeni, jer je kartica programirana na način da se ne može ući u trag, ima i tehniku koja onemogućuje da vas CCTV detektuje. Sada nam pošaljite e-poštu danas na našu adresu e-pošte na: jimleehacker07@gmail.com ili WhatsApp: +1 (503) 278-0569 kako biste danas dobili svoju programiranu karticu

    ReplyDelete
  25. Dobro jutro ! Ja sam Marina Goslaviano. Od ožujka imam 76 godina. Bio sam njemački međunarodni trgovac. Živim u Francuskoj gdje se nalazi sav moj posao. Živim sama od smrti mog supruga Daniela u lipnju 2001. Moj suprug i ja posvojili smo dvije prekrasne brazilske kćeri, Patriciu i njezinu sestru Feliciu. Malena Patricia umrla je 2007. jer se drogirala 😭. A moja Felicia je 2019. našla svoju biološku majku zahvaljujući Facebooku. Bili su sretni što se ponovno vide, ali ja sam bila tužna jer još moram izgubiti Feliciju koja mi je bila jedino društvo. Živim sama i gotovo nesretna. ne mogu izaći. Uvijek me veseli posjet mog liječnika ili odvjetnika. Doista, želio bih donirati 100.000 € udruzi ili ozbiljnoj osobi koja to može dobro iskoristiti pomažući ljudima u stvarnoj potrebi. Iscrpljujem se iz dana u dan. Društvene mreže i moja Biblija su mi jedine tvrtke, a često gledam i fotografije svojih posvojenih kćeri. Kontaktirajte me na mom Gmailu ako znate za udrugu koja bi mogla biti zainteresirana za ovu donaciju ili ako ste sami u mogućnosti: marinagoslaviano@gmail.com.
    Kontaktirajte me ili kontaktirajte mog odvjetnika putem WhatsAppa: +33752228669

    ReplyDelete
  26. Trebate li hitan zajam da biste podmirili svoje dugove ili vam je potreban vlasnički zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite više jer smo tu da sve vaše financijske probleme učinimo prošlošću. Kontaktirajte nas putem e-pošte:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Ovo su hipoteke Ocean Finance. Zainteresiranima nudimo kredite uz razumnu kamatnu stopu od 2%. Raspon se kreće od 5.000,00 eura do maksimalno 100.000.000,00 eura.

    ReplyDelete
  27. Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital, itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Pozdrav gospodine i gospođo
    Kontaktirajte me putem e-pošte: dimitriosparalougous@gmail.com
    Preporučam svima cijena je niska.
    Ne morate više brinuti, prije nego što dobijete zajam,
    uz povoljne uvjete.Treba vam financiranje
    za vaš dom, za vaš posao, za kupnju automobila,
    za kupnju motocikala, za otvaranje vlastitog posla,
    za vaše osobne potrebe više nema sumnje. Dajemo kredite
    u rasponu od 2.000 EURA do 500.000 EURA ili DOLARA uz nominalnu kamatnu stopu od 3% bez obzira na iznos.

    ReplyDelete
  29. Hei herra ja rouva
    Ota minuun yhteyttä sähköpostitse: dimitriosparalougous@gmail.com
    Suosittelen kaikille, että hinta on alhainen.
    Enää ei tarvitse huolehtia, ennen kuin otat lainaa,
    edullisin ehdoin.Tarvitset rahoitusta
    kotiisi, yritykseesi, auton hankintaan,
    moottoripyörien ostoon, oman yrityksen perustamiseen,
    henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Myönnämme luottoja
    2 000 eurosta 500 000 euroon tai DOLLARIIN 3 prosentin nimelliskorolla summasta riippumatta.

    ReplyDelete
  30. Moje ime je Ramona Enache, živim u gradu Craiova i moja adresa je ul. Bucovina, br.11, bl. I30, sc.1, Rumunjska. Poslovni sam čovjek i obraćao sam se bankama za pomoć pri kreditu, ali su mi njihovi zahtjevi i zahtjevi bili previsoki pa sam odlučio potražiti na internetu hoću li vidjeti privatnog zajmodavca od kojeg mogu posuditi po niskoj kamatnoj stopi.
    Neka je slava, moj prijatelj koji radi u ribogojilištu koji je  aplicirao za kredit i također dobio  kredit,  upoznao me s pouzdanom tvrtkom u kojoj radi  gospođa Ana Michael voditeljica poslovnice, a ja sam se prijavila za kredit od iznos od  60.000 eura, i tražili su moje vjerodajnice koje sam predao i nakon što su završili s provjerom mojih podataka, kredit mi je odobren i mislio sam da je to šala , ali sam bio zaprepašten kada sam dobio kredit uz nisku kamatu bez kolateralna. Jako sam sretan  što je BOG iskoristio mog prijatelja koji ih je kontaktirao i upoznao me s njima.
    Stoga savjetujem svim ljudima koji žive u Rumunjskoj i drugim zemljama  koji trebaju zajmove u jednu ili drugu svrhu da kontaktiraju gđu. Ana Michael putem e-pošte: (ANAMICHAELGUARANTYTRUSTLOANS@GMAIL.COM)
    Još uvijek me možete kontaktirati ako trebate dodatne informacije putem e-pošte: (RAMONAENACHE954@GMAIL.COM)

    ReplyDelete
  31. Ja sam Becca Nora, htjela bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobila 500.000 eura, ZAJAM preko ELENE NINO kreditne investicije i sve vrste. ako ste zainteresirani za kredit kontaktirajte na e-mail: elenanino0007@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Sve zahvaljujem Susan James koja mi je pomogla dobiti ovaj zajam. Zauvijek ću vam biti zahvalna gospođo, zauvijek ću svjedočiti o vašem dobrom društvu. Savjetovat ću svakoga kome je potreban zajam da se obrati za pomoć gospođi Susan James. Ovo je njezin izravni e -mail putem: (susanjamesloanfirml07@gmail.com) Ili WhatsApp: +1 (716) 939-9747.

    ReplyDelete
  33. Trebate li financijsku pomoć bilo koje vrste? Osobni zajmovi? Poslovni krediti? Hipotekarni krediti? Zajmovi tvrtke? Financiranje poljoprivrede i projekata? Dajemo kredite uz kamatu od 2%! Kontakt: dakany.endre@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Da li vam je potreban hitan zajam za otplatu dugova ili vlasnički zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Da li su vas banke i druge finansijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše finansijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Ili Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Ovo su Jurgen Stefan Financial Service. Zainteresovanima nudimo kredite po razumnoj kamatnoj stopi od 3%. Raspon je od 5.000,00 eura do 350.000.000,00 eura.

    ReplyDelete
  35. Ja sam TJ, želio bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobio 2.000.000 eura, ZAJAM preko ELENE NINO kreditne investicije i sve vrste. ako ste zainteresirani za zajam kontaktirajte putem e-pošte: Elenanino0007@outlook.com

    ReplyDelete
  36. Da li vam je potreban hitan zajam za otplatu duga ili zajam za vlasnički kapital da biste poboljšali svoje poslovanje? Da li su vas banke i druge finansijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše finansijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo kredite zainteresovanim licima po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  37. Trebate li hitni zajam za otplatu duga ili vlasnički zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura.

    ReplyDelete
  38. Trebate osiguran i neobezbijeđen zajam? Investitorski krediti? Auto krediti? Poslovni krediti? Lični krediti? Međunarodni krediti. Molimo pošaljite nam email ako ste zainteresirani. E-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Ponuda hitnog kredita.

    ReplyDelete
  39. HELLO Upozorenje o ponudi zajma za sve! Jeste li u financijskom stanju i trebate hitnu kreditnu/financijsku pomoć? Ili vam je potreban zajam za pokretanje/povećavanje poslovanja ili kupovinu kuće iz snova. DOBITE SVOJ TRENUTAK ODOBRENJE ZAJMA SA 100% ZAGARANCIJOM DANAS, BEZ OBZIRA NA VAŠU KREDITNU OCJENU. E-pošta: { larrybright424@gmail.com }, pouzdani su, brzi u komunikaciji i pouzdani

    ReplyDelete
  40. HELLO Upozorenje o ponudi zajma za sve! Jeste li financijski slabi i trebate hitnu kreditnu/financijsku pomoć? Ili vam je potreban zajam za pokretanje/povećavanje vašeg poslovanja ili kupovinu kuće iz snova. DOBITI SVOJ TRENUTAK ODOBRENJE ZAJMA SA 100% GARANCIRANOM DANAS BEZ OBZIRA NA VAŠU KREDITNU OCJENU. E-pošta: { larrybright424@gmail.com }, oni su pouzdani, brzi u komunikaciji i pouzdani.

    ReplyDelete
  41. HELLO Upozorenje o ponudi zajma za sve! Jeste li financijski slabi i trebate hitnu kreditnu/financijsku pomoć? Ili vam je potreban zajam za pokretanje/povećavanje vašeg poslovanja ili kupovinu kuće iz snova. DOBITE SVOJ TRENUTNO ODOBRENJE ZAJMA SA 100% ZAGARANCIJOM DANAS, BEZ OBZIRA NA VAŠ KREDITNI OCJENU. E-pošta: { larrybright424@gmail.com }, oni su pouzdani, brzi u komunikaciji i pouzdani.

    ReplyDelete
  42. Da li vam je potreban hitan zajam za otplatu duga ili zajam za vlasnički kapital za poboljšanje vašeg poslovanja? Da li su vas banke i druge finansijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše finansijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo kredite zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura.

    ReplyDelete
  43. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili zajam za kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura.

    ReplyDelete
  44. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili zajam za kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  45. Pozdrav svima,
    Ja sam privatni zajmodavac, nudim zajam od 2% ovo je legitimna tvrtka s čašću i razlikom, spremni smo vam pomoći u bilo kojem financijskom problemu koji imate, nudimo sve vrste zajma pa ako ste zainteresirani za ovu ponudu zajma ljubazno nas kontaktirajte na našu e-poštu: (christywalton355@gmail.com) Također dostavite sljedeće pojedinosti kako bismo mogli odmah nastaviti s posudom.

    Ime:
    Potreban iznos:
    Trajanje:
    zemlja:
    Namjena kredita:
    Mjesečni prihod:
    Broj telefona:
    Kontaktirajte nas s gore navedenim detaljima na našu e-poštu: christywalton355@gmail.com
    Pozdrav svima vama.

    ReplyDelete
  46. Ponuda osobnih i investicijskih zajmova

    Ozbiljnim pojedincima nudimo zajmove po niskoj kamatnoj stopi od 3%.

    Trebate li platiti svoje račune ili vam je potreban investicijski zajam? Ovo je pravo mjesto da dobijete financijsku pomoć koja vam je potrebna. Nudimo najmanje 5000,00 € do najviše 50.000.000,00 €.

    Pošaljite nam e-poštu na: mobilfunding1999@gmail.com za više informacija

    Pozdrav

    ReplyDelete
  47. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  48. Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Ja sam privatni zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Ja sam Ingrid, htjela bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobila 200.000 eura, ZAJAM kroz ELENA NINO kreditno ulaganje i sve vrste. ako ste zainteresirani za zajam kontaktirajte putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Pozdrav, tražite li zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete

  51. Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam da podmirite svoj dug ili platite svoje račune ili pokrenete dobar posao? Trebate li sredstva za financiranje svog projekta? Nudimo zajamčene usluge zajma u bilo kojem iznosu i bilo kojem dijelu svijeta za (pojedince, tvrtke, trgovce nekretninama i korporativna tijela) po našoj super kamatnoj stopi od 2%. Za prijavu i više informacija pošaljite DM na WhatsApp +17575768165 ili na e-mail: tinvestor53@gmail.com

    ReplyDelete
  52. :HELLO Upozorenje o ponudi zajma za sve! Jeste li financijski loše i potrebna vam je hitna kreditna/financijska pomoć? Ili vam je potreban zajam za pokretanje/proširivanje poslovanja ili kupnju kuće iz snova. DOBITE TRENUTNO ODOBRENJE KREDITA SA 100% JAMČENJEM DANAS BEZ OBZIRA NA VAŠ KREDITNI REZULTAT. E-pošta: { larrybright424@gmail.com } , oni su pouzdani, brzi u komunikaciji i pouzdani;{ larrybright424@gmail.com }

    ReplyDelete
  53. Nudimo zajmove i financijske usluge svih vrsta. Naši zajmovi vrlo su od tvrtki do osobnih zajmova ili dugo ili kratkoročno s povoljnim kamatama (2%). Naš proces zajma je vrlo brz i pouzdan uz jamstva. Za više informacija o našim uslugama posjetite nas na našoj e-pošti; { pedrosalvador346@gmail.com} molimo da nam kažete koliki vam je zajam potreban i želite trajanje zajma. Nadamo se da ćemo se čuti. Možete poslati poruku na email adresu
    ispod. { pedrosalvador346@gmail.com}

    ReplyDelete
  54. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas e-poštom: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura.

    ReplyDelete
  55. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas e-poštom: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  56. HELLO upozorenje o ponudi kredita za sve! Jeste li finansijski loši i potrebna vam je hitna kreditna/finansijska pomoć? Ili vam je potreban zajam za pokretanje/povećavanje vašeg poslovanja ili kupovinu kuće iz snova. DOBIJETE TRENUTNO ODOBRENJE ZAJMA SA 100% GARANCIJOM DANAS, BEZ OBZIRA NA VAŠU KREDITNU OCJENU. Email: { larrybright424@gmail.com } , Pouzdani su, Brzi u komunikaciji i Pouzdani.

    ReplyDelete
  57. Nudimo kredite i finansijske usluge svih vrsta. Naši krediti vrlo od kompanija do ličnih kredita ili dugoročnih ili kratkoročnih sa povoljnim kamatnim stopama (2%). Naš proces kreditiranja je vrlo brz i pouzdan sa garancijama. Za više informacija o našim uslugama posjetite nas na našem e-mailu; { pedrosalvador346@gmail.com } javite nam koliko vam je zajma potrebno i koliko želite trajanje zajma. Nadamo se da ćemo se čuti. Možete poslati poruku na e-mail adresu

    ReplyDelete
  58. Nudimo zajmove i financijske usluge svih vrsta. Naši zajmovi vrlo su od tvrtki do osobnih zajmova ili dugo ili kratkoročno s povoljnim kamatnim stopama (2%). Naš proces zajma je vrlo brz i pouzdan uz jamstva. Za više informacija o našim uslugama posjetite nas na našoj e-pošti; { pedrosalvador346@gmail.com } molimo vas da nam kažete koliko zajma trebate i želite trajanje zajma. Nadamo se da ćemo se čuti. Možete poslati poruku na email adresu

    ReplyDelete
  59. Dobar dan,

    Da li imate bilo kakvu finansijsku pomoć? ili Da li vam je potreban brzi zajam da biste podmirili dug i vratili se svom poslu uz vrlo nisku kamatnu stopu? Ako da Email: mobilfunding1999@gmail.com za više informacija jer sam dobio kredit od njih i potpuno su pouzdani.

    S poštovanjem.

    ReplyDelete
  60. Dobro jutro,. NA VAŠU PAŽNJU!!!!!!!! A POSEBNO NEMOJTE VIŠE GRIJEŠITI OVO JE JEDINI ZAJMODAVAC U KOJEG MOŽETE VJEROVATI, VIŠE NE POSTOJE DVA.
    Nevjerojatno, ali ISTINITO, previše je prijevara u ponudi privatnih kredita. Bio sam posvuda na ozbiljnoj web stranici s oglasima za zajmove od ljudi do osoba
    širom svijeta i upoznao sam velikog gospodina, po imenu NUEZ ANTONIO, španjolske nacionalnosti
    koji pomaže ljudima dajući im kredite i koji je meni dao kredit od 15.000 eura
    koju moram otplatiti u roku od 15 godina uz vrlo niske kamate s njegove strane, ili 2,5% na sve moje
    razdoblje posudbe i tamo sam sljedećeg jutra primio novac bez protokola. Potreba za osobnim kreditom, vaš
    banka ti odbija odobriti kredit ti si na neodređeno i drugi da joj se obrate pa ćeš
    zadovoljan ali čuvaj se ti koji ne voliš vraćati kredite pa se nikad u životu nemoj obeshrabriti. Evo njegove e-pošte:

    nuezantonio539@gmail.com

    Ili WhatsApp: +381653102628

    ReplyDelete
  61. Da li vam je potreban hitni zajam da biste otplatili dug ili vlasnički zajam da biste poboljšali svoje poslovanje? Da li su vas banke i druge finansijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše finansijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com Nudimo kredite zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  62. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili zajam za kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas e-poštom: {larrybright424@gmail.com Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  63. zdravo

    Ulaganje u kriptovalute s gđom Trish Dave promijenilo je moj život. Riječi ne mogu opisati prekrasan posao koji ste obavili na mom računu za trgovanje, drago mi je što sam vam vjerovao i dao vam priliku da pomognete da mojih 500 USD poraste na 5000 USD u samo tjedan dana, gđo Trish Dave, moja obitelj i ja zauvijek smo vam dužni za financijsku stabilnost koju ste donijeli u naš dom, savjetujem cijeloj javnosti da investira s Trish Dave, kontaktirajte putem: E-pošte: trshdave@gmail.com WhatsApp: +79304082498
    Web https://smartbitvest.com/

    ReplyDelete
  64. Pozdrav, tražite li zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital itd.! Ja sam privatni zajmodavac, dajem zajmove tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Dragi Gospodine / Gospođo,

    Dobrodošli u MIDLAND CREDIT HOME. Mi smo tvrtka za financijsko upravljanje koja je specijalizirana za osiguravanje financijske pomoći za novoosnovana i velika poduzeća.

    MIDLAND CREDIT HOME Bit će zainteresiran da vam osigura financiranje kredita za vaš posao/projekt itd., naše kamatne stope su samo 3%.

    Kontaktirajte nas za daljnje upite:

    Naziv tvrtke: MIDLAND CREDIT HOME
    E-pošta tvrtke midland.credit2@gmail.com
    NMLS ID tvrtke: 315276.
    Web stranica tvrtke: midlandcreditonline.com
    Moto: Ulaganje za generacije.

    ReplyDelete
  66. Trebate li božićni zajam?
    Jeste li u financijskoj krizi ili su vam potrebna sredstva za pokretanje vlastitog posla?
    Trebate li zajam da podmirite svoj dug ili platite svoje račune ili pokrenete dobar posao?
    Imate li nizak kreditni rezultat i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija?
    Ovdje imate priliku dobiti zajam od naše tvrtke. nudimo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i više. Osobni zajam, širenje poslovanja, pokretanje, obrazovanje, konsolidacija duga.

    Dobivanje legitimnog zajma uvijek je bio veliki problem za klijente koji imaju financijskih problema i trebaju rješenje za njih. Pitanje kredita i kolaterala nešto je o čemu klijenti uvijek brinu kada traže zajam od legitimnog zajmodavca. Ali.. napravili smo tu razliku u industriji zajmova.

    Možemo organizirati zajam u rasponu od $2000 do $25,000,000.00 uz nisku kamatu od 2%
    E-pošta tvrtke: ( Scottoinvestmentfilm@proton.me )
    WhatsApp: +1 (917) 477-2377

    ReplyDelete
  67. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili zajam za kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas e-poštom: (dakany.endre@gmail.com) Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  68. Ponuda kredita bez protokola
    Dajemo kredite u rasponu od 2.000 € do 5.000.000 € na rok otplate po vašem izboru uz kamatu od 2%. E-pošta: dakany.endre@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Trebate li hitan zajam? nudimo svjetski zajam onima kojima je potreban zajam, poslovna prilika koju tražite ponovno je tu. pošaljite nam e-poštu sada na: stevenfunds@outlook.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp +2347043593434 ZAJAM

    PRIJAVNICA
    1) Puno ime:
    2) Spol:
    3) Potreban iznos zajma:.
    4) Trajanje zajma:
    5) Država:
    6) Kućna adresa:
    7) Broj mobitela:
    8) Mjesečni prihod:
    9) Zanimanje :)
    Otkud ti ovdje o nama?
    Kraljevi Steven

    ReplyDelete
  70. BUDITE PAMETNI I POSTANITE BOGATI ZA MANJE OD 3 DANA. Sve ovisi o tome koliko brzo možete dobiti novu programiranu praznu karticu za bankomat koja može hakirati bilo koji bankomat bilo gdje u svijetu. Saznao sam za ovu PRAZNU ATM KARTICU dok sam tražio posao na internetu prije otprilike mjesec dana.. Stvarno mi je zauvijek promijenio život i sada mogu reći da sam bogat i da više nikada ne mogu biti siromašan. Najmanje novca koji s njim dobijem dnevno je oko 3000 dolara. Svaki dan stalno ubacujem novac na svoj račun. Iako je ilegalno, nema rizika da budete uhvaćeni jer je programirano na takav način da mu se ne može ući u trag, također ima tehniku koja onemogućuje CCTV-u da vas otkrije.. Za detalje o tome kako doći do svog danas pošaljite e-poštu hakerima na GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM ili putem WhatsAppa +1 (260) 218-3592. Recite i svojoj voljenoj osobi, to je jednostavno svjedočanstvo kako se moj život zauvijek promijenio.

    ReplyDelete
  71. Dobivanje legitimnog zajma uvijek je bio veliki problem za toliko mnogo klijenata koji imaju financijske potrebe. Pitanje loše kreditne sposobnosti i kolaterala nešto je o čemu klijenti uvijek brinu kada traže zajam od legitimnog zajmodavca. Ali MIDLAND CREDIT FIRM.je napravio tu razliku u industriji kreditiranja. KREDITNA TVRTKA MIDLAND ovlaštena je od strane vijeća organizacije za zajmove za davanje zajmova lokalnim i međunarodnim klijentima uz kamatnu stopu od 3%. Dobili smo privilegiju zadovoljiti vaše financijske potrebe. Pitanje kredita ne bi vas trebalo spriječiti da dobijete kredit koji vam je potreban.

    Naše usluge uključuju sljedeće:-
    *Zajmovi za investitore
    *Konsolidacija duga
    *Druga hipoteka
    *Poslovni zajmovi
    *Osobni zajmovi
    *Međunarodni zajmovi

    Nema socijalnog osiguranja i kreditne provjere, 100% jamstvo. Sve što trebate učiniti je reći nam točno što želite i sigurno ćemo ostvariti vaš san. MIDLAND CREDIT FIRM kaže DA kada vaše banke kažu NE. Na kraju, financiramo male kreditne tvrtke, posrednike, male financijske institucije jer imamo neograničen kapital. Za daljnje pojedinosti o dobivanju zajma od nas: ljubazno odgovorite odmah na ovu e-poštu: midland.credit2@gmail.com

    Naziv tvrtke: MIDLAND CREDIT HOME
    E-pošta tvrtke midland.credit2@gmail.com
    NMLS ID tvrtke: 315276.
    Web stranica tvrtke: midlandcreditonline.com
    Moto: Ulaganje za generacije.

    ReplyDelete
  72. Trebate li hitan zajam za otplatu duga ili zajam za kapital kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jesu li vas banke i druge financijske agencije odbile? Trebate li konsolidaciju kredita ili hipoteku? Ne tražite dalje, jer mi smo tu da sve vaše financijske probleme ostavimo iza nas. Kontaktirajte nas putem e-pošte: {larrybright424@gmail.com} Nudimo zajmove zainteresiranim stranama po razumnoj kamatnoj stopi od 2%. Raspon je od 5.000,00 eura do 100.000.000,00 eura

    ReplyDelete
  73. Pozdrav, ja sam Elizabeth Hübne, trenutno živim u Münchenu, Njemačka. Udovica sam s tri djevojke i zaglavila sam u financijskoj situaciji u srpnju 2020. godine, a trebala sam refinancirati i platiti račune. Pokušao sam tražiti zajmove kod raznih zajmova, privatnih i korporativnih, ali nikad uspješno, a većina banaka odbila je moj kredit. Ali kako bi Bog htio, predstavio sam se Božjoj ženi privatnom zajmodavcu koji mi je dao zajam od 200.000,00 USD, a danas sam vlasnik tvrtke i moja kćer ide dobro, ako morate kontaktirati bilo koju tvrtku u vezi s osiguranjem zajam bez kolaterala, nema provjere kredita, nema potpisnika sa samo 3% kamate i boljim planovima otplate i rasporedom, kontaktirajte gospođicu Susan James e-poštom: susanjamesloanfirml07@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Poštovani tražitelji kredita!!!

    Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Potrebni iznos zajma:
    Trajanje zajma:
    Broj mobitela:

    Hvala ti i Bog blagoslovi
    Ingrid

    ReplyDelete
  75. Pozdrav, Trebate li pouzdanu i pouzdanu tvrtku za dobivanje zajma za financiranje svog projekta, Trebate li poslovni zajam, osobni zajam ili hipotekarni zajam? ne tražite dalje od Sunshine Financial Group Inc. Nudimo sve vrste usluga zajma, osigurane i neosigurane zajmove, dugoročne i kratkoročne zajmove i još mnogo toga uz subvencioniranu kamatnu stopu od 3% godišnje. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku izravno na WhatsApp putem: +447360502110 i primite odgovor u trenu

    Znam da je dobivanje legitimnog zajma oduvijek bio veliki problem. Za pojedince koji imaju financijski problem i trebaju rješenje za to, mnogim ljudima je teško dobiti zajam za kapital od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institucija zbog visokih kamata stopa, nedovoljan kolateral, omjer duga i prihoda, nizak kreditni rezultat itd.

    Nema više brige, jer Specijalizirani smo za pružanje strukturiranih financijskih rješenja pojedincima i tvrtkama na najučinkovitiji i najbrži način.

    Nema više vremena čekanja ili stresnih posjeta banci. Naša usluga dostupna je 24/7 - možete dobiti kredit i izvršiti svoje transakcije kad god i gdje god vam je potrebno.

    Pružamo usluge zajma svjetske klase 24 sata. Za upite/pitanja? - Pošaljite e-poštu na sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili nam pošaljite poruku na WhatsApp: +447360502110 | & Odmah primite odgovor.

    ReplyDelete
  76. Dobar dan dame/gospodo, dobrodošli u jedinstveni kreditni kredit gdje se ispunjavaju sve vaše želje za kreditom, nudimo sve vrste zajmova, zajmove za kompanije, zajmove za investitore, komercijalne kredite, privatne zajmove i još mnogo toga itd.

    Sve što treba da uradite je da stupite u kontakt sa nama tako što ćete ispuniti ovaj formular za zajam i poslati dobro popunjen obrazac za kredit putem službene e-pošte naše kompanije direktno za bilo koju vrstu zajma koju želite Email: Unicreditbranchitaly@accountant.com ili WhatsApp; +393509811524.

    TVOJE IME:

    DRŽAVA:

    DRŽAVA:

    POTREBAN IZNOS:

    TRAJANJE:

    SEX:

    PRIHOD:

    NAMENA KREDITA:

    TELEFON/WHATSAPP:

    Popunite ovaj gornji obrazac i pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem službenog e-maila kompanije; Unicreditbranchitaly@accountant.com
    WhatsApp ; +393509811524.

    pozdrav,

    g. Elijah

    ReplyDelete
  77. Zdravo,

    Certificirani smo za ponudu sljedećih vrsta zajmova ili bilo koje vrste financiranja: Osobni zajam? Poslovni krediti? Zajam za konsolidaciju duga? Renovirate svoj dom? Investicijski kredit? Dostupni krediti? Osobni zajmovi? Komercijalni krediti? Kombinirani zajam? Konsolidacijski zajmovi? Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas: (richardcosmos5@gmail.com)

    Hitna ponuda kredita.

    ReplyDelete
  78. Trebate li kredit? lični krediti? poslovni krediti? hipotekarni krediti? poljoprivredno i projektno finansiranje? dajemo sve vrste kredita uz kamatu od 2%! Kontaktni e-mail; (richardcosmos5@gmail.com)

    Ponuda hitnog zajma.

    ReplyDelete
  79. Moje ime je gospođa Patricia Kingsman, mi smo novi legalni zajmodavci od 2023. godine i volimo pomoći svakom tijelu kojem je potrebna finansijska pomoć koju nudimo od 500.000,00 USD i 5.000.000,00 USD, a također dajemo zajmove u eurima iznad toga, tako da ako vam treba pomoć ljubazno pošaljite pošaljite nam e-poštu na: patriciakingsman.loans2016@gmail.com kako bi se vaša kreditna transakcija mogla dogoditi sada, vi ćete biti sa svojim kreditom u narednih 8 sati, to je brz prijenos i siguran je bez ikakvog odlaganja. Dakle, e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com ako ste zainteresirani

    E-pošta:patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  80. NUDIMO SVE VRSTE KREDITA - PRIJAVITE SE ZA POVOLJNE KREDITE.

    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Da li ste u finansijskom neredu ili su vam potrebna sredstva za pokretanje vlastitog posla? Da li vam je potreban zajam da biste pokrenuli dobar mali i srednji biznis? Imate li nizak kreditni rezultat i teško vam je dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih finansijskih institucija?. Zainteresovani aplikanti treba da nas kontaktiraju putem e-pošte: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Naši krediti su dobro osigurani za maksimalnu sigurnost je naš prioritet, Naš vodeći cilj je da vam pomognemo da dobijete usluge koje zaslužujete, Naš program je najbrži način da dobijete ono što vam je potrebno u trenu. Smanjite svoje uplate kako biste ublažili opterećenje na mjesečnom nivou troškovi. Steknite fleksibilnost koju možete koristiti za bilo koju svrhu, od odmora, obrazovanja, do jedinstvenih kupovina. Zainteresovani aplikanti treba da nas kontaktiraju putem e-maila: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Nudimo širok spektar finansijskih usluga koje uključuju: poslovno planiranje, komercijalno i razvojno finansiranje, nekretnine i hipoteke, kredite za konsolidaciju duga, poslovne kredite, privatne kredite, kredite za refinansiranje kuće sa niskom kamatnom stopom od 2,00% godišnje za fizička lica, kompanije i korporativna tijela. Uzmite najbolje za svoju porodicu i posjedujte svoj dom iz snova uz našu shemu generalnog zajma. Zainteresovani aplikanti treba da nas kontaktiraju putem e-pošte: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    NUDIMO SVE VRSTE KREDITA - PRIJAVITE SE ZA POVOLJNE KREDITE.

    Molimo, kontaktirajte nas za više informacija: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Molimo Vas da nam vratite informacije o kreditu;
    - Potpuno ime:
    - Potreban iznos kredita:
    - Trajanje kredita:
    - Svrha kredita:
    - Grad / Država:
    - Telefon:
    - Kako si cuo za nas:

    Ako ste zainteresovani da dobijete zajam, ljubazno nam pišite sa zahtevom za kredit. Molimo, kontaktirajte nas za više informacija: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    S poštovanjem,
    Gđa. Patricia Kingsman

    Radujemo se što čujemo što prije

    Zainteresovani aplikanti treba da nas kontaktiraju putem e-maila: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Zdravo svima

    Moje ime je Senada Kelesturs, ja sam iz Bosne i živim u gradu Sarajevu. Tražio sam kredit na internetu i sve što dobijem su prevaranti, ali sam pronašao ovu kreditnu kompaniju koja se zove Patricia Kingsman loan company i vidjela sam ljude na internetu kako svjedoče o dobrim djelima pa sam odlučila da pokušam da li ću još jednom biti sretna pa sam podnijela zahtjev za kredit od 350.000,00 eura i zajmodavac gđa Patricia Kingsman me je uvjerila da će za 8 sati moj kredit biti na mom bankovnom računu, tako da sam danas dok sam radio vidio da mi je banka napisala poruku da ima nekih sredstava od 350.000,00 eura u moj nalog i zahvaljujem se Patricia Kingsman jer je stvarna pa ako vam treba bilo kakav online zajam nemojte biti prevareni kao što se ja prijavim u ovoj kompaniji jer je ona jedina prava kompanija koja daje kredit online. Njihova e-mail adresa je patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  82. Moje ime je Indira Mirsad Kokanović, ja sam iz Bosne, upravo sam dobila kredit od nove legalne kreditne kompanije iz 2023. godine, a ime kompanije koja mi je pomogla sa kreditom danas je Patricia Kingsman kreditna kompanija, oni su najljepša kreditna kompanija koju imam ikad naišao na to da sam se juče prijavio za kredit od njih i jedino što sam uradio je da platim naknadu za transfer za koju su rekli da treba da platim i odmah izvršim uplatu u narednih 8 sati kada sam bio sa svojim kreditom izvini ne mogu recite koliko su mi pomogli ali to je velika svota novca tako da svako ako vam treba pravi kredit ovo je prava kreditna kompanija da se obratite na njihovu mail adresu je patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  83. Dobar dan svima

    Zovem se Hazema Icanovic ja sam iz Bosne i zelim da iskoristim ovo malo vremena koje imam da nareknem internetu da ako vam treba pravi i legalan zajam je Patricia Kingsman prava kompanija od koje se mozete prijaviti mene su prevarile 2 kompanije za koje sam se prijavio zajam od i Patricia Kingsman je bila treća kompanija od koje sam se prijavila. Dobio sam kredit od kreditne kompanije Patricia Kingsman za manje od 8 sati kako mi je kompanija rekla tako da svako kome je potreban online zajam bez prevare se prijavi od Patricie Kingsman i neka se odmori siguran da ćete biti zadovoljni ovom kompanijom. Ovu kompaniju možete kontaktirati samo putem pošte ili WhatsApp mail adrese je patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575)385-0049. Pozdrav svima koji pročitaju ovu poruku širom svijeta.

    ReplyDelete
  84. Pozdrav svima ili bilo kome moje ime je Semsudin Tursunović ja sam iz Bosne čuo sam za ovu kompaniju koja se zove Patricia Kingsman da pomaže ljudima sa kreditima širom svijeta. Jednom sam tražio kredit na internetu i prevarele su me 2 kompanije koje su lažno i nakon tog vremena nikad nisam vjerovao da dobra kreditna kompanija može doći sa interneta, mislila sam da su sve to prevara dok nisam pronašla ovu kompaniju pod imenom Patricia Kingsman kreditna kompanija, pronašla sam ljude koji su svjedočili o ovoj kompaniji i bila sam iznenađena zašto nisam pronađite ovu kompaniju na vrijeme. Nikada nisam vjerovao šta su ljudi rekli o kompaniji dok se nisam prijavio i isprobao iznos koji sam tražio bio je veliki a za nekretnine je iznos kredita bio 10,5 miliona KM i tako sam se prijavio i gospođa Patricia Kingsman je razgovarala meni, ali pošto je moj kredit bio veliki, trebalo mi je samo 15 sati da primim kredit jer su mi rekli da je usluga kredita 8 sati da primim kredit. Jedina stvar koju mi je rekla da uradim je da položim naknadu za bankovni transfer koju će banka koristiti za prebacivanje mog kredita na moj bankovni račun kada mi je rekla da sam se jednom uplašila da je to prevara, ali sam rekao da dam pokušao sam uplatio proviziju za transfer koja je navedena i to je sve što sam uplatio eto za manje od 15 sati dobio sam poruku od moje banke da mi je na bankovni račun uplaćen iznos od 10,5 miliona KM i sve u vezi novac, detalji i od koga je došao, gle, bila je Patricia Kingsman koja mi je pomogla kada sam ga prvi put videla, bila sam iznenađena što nisam verovala svojim očima, ali bila je istina. Tako sam sam sebi rekao jer su drugi ljudi kojima je kompanija pomogla svjedočili o dobrim djelima, dozvolite mi da učinim svoj razlog da ovih dana nije lako vidjeti legalnu kreditnu kompaniju na mreži, tako da bilo ko s bilo kojeg mjesta kome je potreban online zajam bez da bude prevaren, može se prijaviti od ove kompanije jer samo oni mogu pomoći potvrdio sam to i istina je da sam tako sretan i znam da će ova kompanija učiniti druge ljude sretnijima od mene. Ovu kompaniju možete kontaktirati putem pošte ili Whatsapp-a bt koristio sam Whatsapp jer je bila brža poštanska adresa kompanije je patriciakingsman.loans2016@gmail.com a Whatsapp je +1 (575)385-0049. Hvala svima pozdrav od Šemsudina Tursunovića.

    ReplyDelete
  85. Pozdrav svima,

    Dobrodošli u budućnost! Financiranje je jednostavno uz Patricia Kingsman kreditnu tvrtku.

    Jeste li tražili mogućnosti financiranja za svoje nove poslovne planove, Tražite li kredit za proširenje postojećeg poslovanja, Jeste li u problemu s neplaćenim računima i ne znate kojim putem i kamo obratiti se? Jesu li vas banke odbile? Tvrtka za zajmove Patricia Kingsman. kaže DA kada vaše banke kažu NE. Kontaktirajte nas jer nudimo financijske usluge po niskoj i pristupačnoj kamatnoj stopi od 2% za dugoročne i kratkoročne zajmove (osigurane i neosigurane). Zainteresirani podnositelji zahtjeva trebaju nas kontaktirati radi daljnjeg postupka dobivanja kredita.

    Usluge uključuju:

    * Kredit za automobil
    * Stambeni zajam
    * Zajam za kamione
    * Hipotekarni zajam
    * Zajam za konsolidaciju duga
    * Poslovni zajam
    * Osobna pozajmica
    * Studentski zajam.

    S kreditnom tvrtkom Patricia Kingsman. možete se oprostiti od svih svojih financijskih kriza i poteškoća jer smo certificirani, pouzdani, pouzdani, učinkoviti, brzi i dinamični.
    E-pošta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Pozdrav,
    Gospođa Patricia Kingsman

    ReplyDelete
  86. Pozdrav Trebate li lični ili poslovni kredit bez stresa i brzog odobrenja? Ako je tako, kontaktirajte nas jer sada nudimo kredite po primarnoj kamatnoj stopi od 3%. Naš zajam je osiguran i siguran, za više informacija i prijave, odgovorite na ovaj e-mail: kabelofinance@outlook.com
    WhatsApp +6580643329

    ReplyDelete
  87. Pozdrav dame i gospodo, Trebate li financijsku pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac i također financijski savjetnik.

    Trebate li poslovni zajam, osobni zajam, hipotekarni zajam ili zajam da dovršite svoj projekt? Ako je vaš odgovor potvrdan, preporučit ću vam da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste usluga zajma uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove, osigurane i neosigurane zajmove i mnoge druge. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku izravno na WhatsApp putem: +447360502110 i primite odgovor u trenu.

    Zajam od pouzdane i kompetentne tvrtke je ono što vam je potrebno za postizanje vašeg cilja. Mi smo tvrtka koja pruža sveobuhvatne financijske usluge i predani smo pomoći vam da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje strukturiranih financijskih rješenja pojedincima i tvrtkama na najučinkovitiji i najbrži način.

    * Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kada i bilo gdje.
    * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo izravno financiranje - primite svoj zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa od 3%.
    * Visoke stope odobrenja
    * Fleksibilna otplata - morate odabrati datum otplate, tjednu, mjesečnu ili godišnju u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna online aplikacija.
    * Personalizirano vodstvo i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Nemojte propustiti priliku zbog nedostatka financijskih sredstava. Kontaktirajte moju tvrtku odmah, možemo vam pomoći s kreditom jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočavali s financijskim poteškoćama diljem svijeta

    Za više informacija o našoj ponudi kredita, pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem
    E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Posrednici/konzultanti/brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno za dobrobit svih uključenih strana.

    ReplyDelete
  88. Bok svima, moje ime je Owen Lenning, zadovoljstvo mi je obratiti vam se danas. Vidio sam komentare ljudi koji su dobili zajam od Richarda Steadmana, pa sam se odlučio registrirati na temelju njihovih preporuka. Prije samo 2 dana potvrdio sam 10.000 eura koje sam tražio od njega na svom bankovnom računu. Ovo je stvarno sjajna vijest i preporučujem svakome tko treba pravi zajam da se prijavi putem e-pošte: richardsteadman40@outlook.com ili nazove +1 (5818) 532-9812

    ReplyDelete
  89. Želio bih vam svima preporučiti vjerodostojnog i pravog privatnog zajmodavca koji je odobrio moj zajam u roku od nekoliko sati nakon toliko neuspjelih pokušaja da dobijem zajam. Bio sam iznenađen i drago mi je što me privatni zajmodavac spasio i ponudio mi zajam s kamatom od 2%, kontaktirajte ih sada ako trebate hitan zajam. E-pošta: richardcosmos5@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Zdravo, pozdrav od velikog bratstva Iluminata ... ova poruka je
    da vas pozovemo da nam se pridružite i budete sudionik * SLAVE * MOĆI * BOGATSTVA *
    ZAŠTITA * i također 1.000.000 dolara kao poklon dobrodošlice, automobil po vašem izboru,
    kuću po vašem izboru i mjesečni prihod od 200 000 $ .... odgovorite da ako
    ti si zainteresiran??

    E-MAIL (wordhomeilluminati@gmail.com)

    WhatsApp broj +2349157313968

    NAPOMENA; KOD ILUMINATA NEMA KRVI ILI LJUDSKIH ŽRTVA

    MOŽEŠ BITI BILO KOJA RELIGIJA KOJU POŽELIŠ, KRŠĆANINE. MUSLIMANI, OSTALI

    ReplyDelete
  91. Dobar dan svima

    Moje ime je Vinka Maračić, ja sam iz Hrvatske, želim iskoristiti ovo malo vremena, moram se obratiti internetu da ako trebate pravi i zakoniti zajam, Patricia Kingsman je prava tvrtka za koju se možete prijaviti. Prevarile su me 2 tvrtke za koje sam se prijavio zajam od i Patricia Kingsman bila je treća tvrtka od koje sam podnio zahtjev Dobio sam svoj zajam od Patricia Kingsman zajmovane tvrtke za manje od 8 sati kako mi je tvrtka rekla, tako da svi koji trebaju online zajam, a da ne budu prevareni, prijave se od Patricie Kingsman i budi odmor sigurni da ćete biti zadovoljni ovom tvrtkom. Ovu tvrtku možete kontaktirati samo putem e-pošte. Adresa e-pošte je patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Pozdrav svima koji čitaju ovu poruku u cijelom svijetu.

    ReplyDelete
  92. Dobar dan svima na ovoj stranici

    Moje ime je Siyabonga Bokamoso Kungawo ja sam iz Hrvatske i odlazim u grad Zagreb. Želim iskoristiti ovu priliku da na internetu pišem o gospođi Patricia Kingsman prije nekoliko tjedana trebao sam zajam i lažni zajmodavci su me prevarili za oko 22.000,00 eura pa sam jednog dana odlučio ponovno potražiti zajam jer je zajam bio vrlo važan za moj posao, a zatim sam pronašao gospođu Patriciu Kingsman i vidio sam da toliko ljudi svjedoči o njezinoj tvrtki i nisam bio siguran da je njezin zajam ispravan, ali odlučio sam dati pokušao sam i podnio sam zahtjev za kredit u iznosu od 750.000,00 eura rekla mi je sve što trebam učiniti uključujući naknadu koju sam trebao uplatiti isprva sam mislio da je prijevara, ali sam pokušao jer sam vidio da ljudi također svjedoče o njoj dobra djela da je vrlo ljubazna i od pomoći pa me je, kad sam uplatio novac potreban za moj zajam, uvjerila da ću zajam dobiti za manje od 8 sati ili najkasnije 8 sati na svoj bankovni račun, rekao sam u redu i čekao sam jučer primio sam poruku od svoje banke da mi je na bankovni račun dodijeljen iznos od 750.000,00 eura pa sam je kontaktirao i rekao joj o tome, a ona je bila sretna što sam primio zajam. I obećavam sebi da ću svima koji su mi pomogli podijeliti njezino ime po cijelom internetu od njezine velike pomoći. Dakle, bilo tko u Hrvatskoj ili u cijelom svijetu, ako vam treba legitiman zajam, obratite se gospođi Patricii Kingsman jer je ona legitimna i sada znam, čak i ako postoje lažni ljudi koji traže zajmodavca, gospođa Patricia Kingsman poslana je Bogom. Svi koji trebaju brzi zajam kontaktiraju je putem e-pošte, a e-mail adresa tvrtke je patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Hvala i pozdrav svima koji su pročitali moju poruku.

    ReplyDelete
  93. Trebate li hitan zajam? Dajemo li osobne zajmove? Poslovni zajmovi? Stambeni krediti? Poljoprivredni krediti? Krediti za obrazovanje? Zajmovi za konsolidaciju zaduženja? Krediti za kamione? Krediti za automobile? Hotelski krediti? Refinancirati kredite? i više školskih zajmova? Startup krediti? .Nudimo uz kamatu od 2%! Kontaktirajte nas putem: (dakany.endre@gmail.com)

    ponuda za zajam

    ReplyDelete
  94. Dragi tražitelji kredita.

    Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao organizacija za ljudska prava diljem svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za zajam, kontaktirajte ih koristeći podatke u nastavku: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ime:
    Potreban iznos kredita:
    Trajanje kredita:
    Broj mobitela:

    Hvala vam i Bog vas blagoslovio
    Pozdrav.

    ReplyDelete
  95. Trebate li brzi zajam?

    Dobrodošli svi! Naš kreditni kapacitet kreće se od 2.000 € do 100.000.000 € s razumnom kamatnom stopom od 2%, uz vrlo jednostavne i lake uvjete. Ako smo pobudili vaše zanimanje, ostavite svoju poruku na e-mail: dakany.endre@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Htio bih vas sve preporučiti vjerodostojnom i iskrenom privatnom zajmodavcu koji mi je odobrio zajam u samo nekoliko sati nakon toliko neuspjelih pokušaja da dobijem zajam, bio sam iznenađen i sretan što me privatni zajmodavac spasio i ponudio mi zajam s kamatom od 2%, kontaktirajte je sada ako trebate hitan zajam E-pošta: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  97. Moje ime je gospođa Patricia Kingsman, mi smo novi legitimni zajmodavci 2023. i želimo pomoći svakom tijelu koje treba financijsku pomoć koju nudimo od 500.000,00 eura do 5.000.000,00 eura, a također dajemo zajmove u eurima iznad toga, pa ako trebate pomoć ljubazno nam pošaljite e-poštu na: patriciakingsman.loans2016@gmail.com kako bi se vaša transakcija zajma mogla izvršiti sada; bit ćete sa svojim zajmom u sljedećih 8 sati, to je brz prijenos i siguran je bez ikakvog kašnjenja. Zato pošaljite e-poštu: patriciakingsman.loans2016@gmail.com ako ste zainteresirani

    E-pošta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Pozdrav svima

    Moje ime je Sandra Bobek, ja sam iz Hrvatske i živim u gradu Zagrebu. Tražila sam zajam na internetu i sve što dobivam su prevaranti, ali pronašla sam ovu tvrtku za zajmove koja se zove Patricia Kingsman zajam i vidjela sam da ljudi na mreži svjedoče o postoje dobra djela pa sam odlučio pokušati hoću li ponovno biti sretan pa sam podnio zahtjev za zajam od 350.000,00 eura i zajmodavac gospođa Patricia Kingsman uvjerila me da će za 8 sati moj zajam biti na mom bankovnom računu tako da danas kao što sam bio radim vidio sam da mi je banka napisala poruku da na mom računu ima nekih 350.000,00 eura i zahvaljujem Patriciji Kingsman jer je stvarna pa ako vam treba bilo kakav online zajam, nemojte biti prevareni kao ja, prijavite se od ove tvrtke jer je ona jedina prava tvrtka koja daje zajam online. Njihova adresa e-pošte je patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  99. Moje ime je Filip Biskupović Vukadinović. Ja sam iz Rijeke, Hrvatska, želim napisati na internetu da ako vam treba pravi zajam, Patricia Kingsman je prava zajmovna tvrtka koja daje zajam. Podnijela sam zahtjev za zajam od ove tvrtke prošlog tjedna u petak i upravo sam danas primila zajam od njih, tako da svi ako vam je potreban pravi zajam, a da niste prevareni, ovo je prava tvrtka od koje se možete prijaviti, stoga je tvrtka zaista sjajna i stvarni su, toliko je ljudi prevareno ako trebate zajam, a da niste prevareni, ovo je prava tvrtka koja daje zajmove podnio sam zahtjev za zajam od ove tvrtke Patricia Kingsman i danas sam primio svoj zajam tako da bilo tko u cijelom svijetu ako vam treba pravi zajam pronađite ovu tvrtku i budite uvjereni da će vam ova tvrtka izmamiti osmijeh na lice. tvrtku možete kontaktirati putem e-pošte, njihova adresa e-pošte je patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Hvala svima koji će pročitati ovu poruku za koju ova tvrtka ne zna da ovo radim radim samo za ljude kojima je potreban pravi zajam kako bi bili sigurni.

    ReplyDelete
  100. Patricia Bog će blagosloviti tebe i tvoje društvo

    Moje ime je Zoraida Bobisch Nika. Ja sam iz Zagreba, Hrvatska, nemam ništa puno za reći. Svatko tko treba pravi zajam, a da vas ne prevari, trebao bi se prijaviti kod Patricije Kingsman jer sam danas podnio zahtjev za zajam od ove tvrtke nakon što sam pročitao toliko dobrih i divnih komentara o ovoj tvrtki. Podnio sam zahtjev za kredit kako bih podmirio svoje dugove i sve što mi je trebalo je 50.000 eura jer ću dijelom tog novca platiti školarinu svojoj djeci. Dok ovo pišem na internetu upravo sam danas primio zajam od ove tvrtke i tako sam sretan da nikad nisam vjerovao da ću ikada više biti sretan jer sam prošao kroz mnogo toga i zahvaljujem Bogu na Patriciji Kingsman Bog će je blagosloviti i njegovo društvo što su mi izmamili osmijeh na lice. Dakle, svatko tko u cijelom svijetu iz Hrvatske i drugih zemalja treba zajam, vaš pomoćnik je ovdje, a tvrtka je Patricia Kingsman, svatko tko je podnio zahtjev iz zajamne tvrtke Patricia Kingsman neće imati problema jer ćete dobiti zajam točno u vrijeme kada vam ona kaže. adresa njihove tvrtke je Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Još jednom te Bog blagoslovio, Patricia Kingsman, i neka dugo živiš kako bi nastavila pomagati ljudima.

    ReplyDelete
  101. Trebate li hitan zajam za plaćanje računa ili otplatu dugova, ako je tako, možete kontaktirati tvrtku za zajmove koja će vam pomoći
    za zajam možete ih kontaktirati na davidmullerloancompany@gmail.com ili putem Whatsappa: +1 (513) 914-6128 za zajam

    ReplyDelete
  102. Pozdrav dame i gospodo, Trebate li financijsku pomoć? Ja sam Susan Benson. Ja sam zajmodavac i također financijski savjetnik.

    Trebate li poslovni zajam, osobni zajam, hipotekarni zajam ili zajam da dovršite svoj projekt? Ako je vaš odgovor potvrdan, preporučit ću vam da kontaktirate moju tvrtku. Pružamo sve vrste usluga zajma uključujući dugoročne i kratkoročne zajmove, osigurane i neosigurane zajmove i mnoge druge. Za više informacija, pišite nam putem e-pošte: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ili mi pošaljite poruku izravno na WhatsApp putem: +447360502110 i primite odgovor u trenu.

    Zajam od pouzdane i kompetentne tvrtke je ono što vam je potrebno za postizanje vašeg cilja. Mi smo tvrtka koja pruža sveobuhvatne financijske usluge i predani smo pomoći vam da ispunite sve svoje težnje. Specijalizirani smo za pružanje strukturiranih financijskih rješenja pojedincima i tvrtkama na najučinkovitiji i najbrži način.

    * Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kada i bilo gdje.
    * Fleksibilni iznos - Vi odlučujete koliko želite posuditi.
    * Brzo izravno financiranje - primite svoj zajam u roku od 24 sata nakon odobrenja.
    * Fleksibilna kamatna stopa od 3%.
    * Visoke stope odobrenja
    * Fleksibilna otplata - morate odabrati datum otplate, tjednu, mjesečnu ili godišnju u trajanju od 1-30 godina.
    * Jednostavna online aplikacija.
    * Personalizirano vodstvo i stručnost.
    * Nema skrivenih troškova

    Nemojte propustiti priliku zbog nedostatka financijskih sredstava. Kontaktirajte moju tvrtku sada, možemo vam pomoći s kreditom jer smo pomogli brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočavali s financijskim poteškoćama diljem svijeta

    Za više informacija o našoj ponudi kredita, pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem
    E-pošta: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Posrednici/konzultanti/brokeri su dobrodošli da dovedu svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno za dobrobit svih uključenih strana.

    ReplyDelete
  103. Pozdrav svima ,
    Ja sam Lucija iz Zadra, Hrvatska, i samo želim reći veliku zahvalnost Wealth Donaldu na njihovoj iskrenosti, otvorenosti, transparentnosti, istinitosti, ljubavi i podršci tijekom i nakon dobivanja kredita od njih. Prošao sam kroz mnogo toga u rukama tih prevaranata i vrijeme mi ne dopušta da kažem sve kroz što sam prošao proteklih nekoliko mjeseci na mreži u gostima ili dobivanju zajma za dom ovdje u Čileu, ali Bog je odgovorio na moje molitve kroz podršku i ljubav gospodina Wealtha Donalda koji me zagrlio i razumio sa mnom unatoč mojoj početnoj sumnji i neozbiljnosti i uz njezino dobro srce i ljubav sada sam vlasnik kuće putem njezinih sredstava zajma s kamatom od 2% i zavjetujem se proširite ovu vijest i također recite svijetu da još uvijek postoji originalno i nekoliko dobrih online tvrtki za zajmove koje mogu pomoći i također oživjeti suhu kost kao što sam ja bio prije. Nemojte propustiti poslušati i pročitati ovo svjedočanstvo jer ovo je istinsko iskustvo koje mijenja život i svatko tko treba ovakav preokret ne bi trebao oklijevati ili sumnjati u ovo jer sam dokazao i kunem se Bogom na nebu da je ova priča stvarna i također i priča o mom iskustvu s njima. Provjerite ih na njihovoj e-pošti ako vam trebaju financije! e-pošta: wealthcooperativehelp@gmail.com, ili ga možete kontaktirati putem ove e-pošte: wealthcooperativehelp@gmail.com za brzi razgovor ili WhatsApp/ +393512969379

    Hvala
    Lucija

    ReplyDelete
  104. Potrebujete kakršno koli finančno pomoč? Osebna posojila? Poslovna posojila? Hipotekarna posojila? Posojila podjetja? Financiranje kmetijstva in projektov? Dajemo posojila po 2% obrestni meri! Kontakt: (richardcosmos5@gmail.com)

    Ponudba za nujno posojilo.

    ReplyDelete
  105. Pozdrav svima, moje ime je Jagoda Mrduljas, ja sam iz Hrvatske, upravo sam dobila svoj kredit sada od gospođe Patricia Kingsman kreditne tvrtke, oni su nova legalna kreditna kompanija 2023. godine i nije prošlo dugo. Dobila sam svoj kredit od njih, danas sam dobila svoj kredit od njih i Sada kada objavljujem ovu poruku, jako sam sretan što je ova tvrtka stvarno odlična, pa svatko tko treba zajam kontaktirajte ovu tvrtku, oni su stvarno odlični, tamo je e-pošta patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  106. Pozdrav svima

    Moje ime je Marija Belošević, iz Hrvatske sam i živim u gradu Zagrebu. Tražila sam zajam na internetu i sve što dobivam su prevaranti, ali sam pronašla ovu tvrtku za zajmove koja se zove Patricia Kingsman loan company i vidjela sam da ljudi na mreži svjedoče o postoje dobra djela pa sam odlučio pokušati hoću li ponovno biti sretan pa sam podnio zahtjev za zajam od 350.000,00 eura i zajmodavac gospođa Patricia Kingsman uvjerila me da će za 8 sati moj zajam biti na mom bankovnom računu tako da danas kao što sam bio radim vidio sam da mi je banka napisala poruku da na mom računu ima nekih 350.000,00 eura i zahvaljujem Patriciji Kingsman jer je stvarna pa ako vam treba bilo kakav online zajam, nemojte biti prevareni kao ja, prijavite se od ove tvrtke jer je ona jedina prava tvrtka koja daje zajam online. Njihova adresa e-pošte je patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    ReplyDelete
  107. Dobar dan svima na ovoj stranici

    Moje ime je Miranda Vrcan Sušac, ja sam iz Hrvatske i odlazim u grad Rijeku. Želim iskoristiti ovu priliku da pišem na internetu o gospođi Patriciji Kingsman prije nekoliko tjedana. Trebala mi je pozajmica i prevarena sam za oko 2.000,00 eura od strane lažnjaka zajmodavci pa sam jednog dana odlučio ponovno potražiti zajam jer je zajam bio vrlo važan za moj posao, a zatim sam pronašao gospođu Patriciu Kingsman i vidio sam da toliko ljudi svjedoči o njezinoj tvrtki i nisam bio siguran da je njezin zajam opravdan, ali odlučio sam pokušajte i prijavio sam se za iznos kredita od 70.000,00 eura, rekla mi je sve što trebam učiniti, uključujući naknadu koju sam trebao uplatiti, isprva sam mislio da je to prijevara, ali sam pokušao jer sam vidio da ljudi također svjedoče o njezina dobra djela da je vrlo ljubazna i od pomoći pa me je, kad sam uplatio novac potreban za moj zajam, uvjerila da ću zajam dobiti za manje od 8 sati ili najkasnije 8 sati na svoj bankovni račun, rekao sam u redu i samo sam pričekao jučer sam primio poruku od svoje banke da mi je na bankovni račun dodijeljen iznos od 70.000,00 eura pa sam je kontaktirao i rekao joj o tome, a ona je bila sretna što sam primio svoj kredit. I obećavam sebi da ću svima koji su mi pomogli podijeliti njezino ime po cijelom internetu od njezine velike pomoći. Dakle, bilo tko u Hrvatskoj ili u cijelom svijetu, ako vam treba legitiman zajam, obratite se gospođi Patricii Kingsman jer je ona legitimna i sada znam čak i ako postoje lažni ljudi koji traže zajmodavca, gospođa Patricia Kingsman poslana je Bogom. Svi koji trebaju brzi zajam kontaktiraju je putem e-pošte, a e-mail adresa tvrtke je abigailmills.loans227@gmail.com. Hvala i pozdrav svima koji su pročitali moju poruku.

    ReplyDelete
  108. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    ReplyDelete
  109. Želite podići kredit, a ne znate gdje dobiti pravi kredit?
    Želite pokrenuti posao, ali nemate kapitala?
    Trebate podnijeti zahtjev za kredit iz bilo kojeg razloga?
    Trebate božićni kredit?

    Nada je konačno stigla jer Elena Nino pruža brze i pouzdane zajmove, njihova je usluga 100% originalna i jamči da ćete dobiti zajam kada podnesete zahtjev. Pošaljite e-poruku i odobrite je danas na elenanino0007@gmail.com

    Hvala vam i Bog vas blagoslovio
    POVJERENJE
    Elena

    ReplyDelete
  110. Želio bih da se zahvalim kreditno-kreditnim institucijama na divnoj i odličnoj usluzi koja je pružena za apliciranje za kredit. Veoma sam zadovoljan vašom uslugom i voleo bih da nastavim i ubuduće. Već sam uputio jednog svog prijatelja u ovu kompaniju i ubuduće ću sve upućivati samo na vas. Kontaktirajte na WhatsApp: +393512640785. Hvala vam. Primio sam zajam od 6.800 dolara od kreditnih institucija. Kontaktirajte ih ako vam je potreban hitan zajam na email: loancreditinstitutions00@gmail.com.. Uprava: +393512114999. ili +393509313766.

    ReplyDelete
  111. Trebate li brz i brz zajam za rješavanje svojih financijskih potreba, nudimo zajmove od 3.000,00 € do 100.000.000 € Max, pouzdani smo, kontaktirajte vjerovnika zajma putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    ReplyDelete
  112. Moj suprug i ja ne možemo dovoljno izraziti koliko nam je ova kompanija pomogla u izuzetno teškom procesu kupovine kuće! U početku smo se malo bojali koliko je potrebno za odobrenje kredita, međutim, kroz sve to, Kreditno-kreditne institucije i cijelo osoblje nikada nisu odustali od nas i ostali su uz nas i educirali nas do kraja i sada smo spremamo se za useljenje u naš prvi dom! Hvala vam puno POVOLJNI KUĆNI KREDITI od 120.000 dolara!" kontaktirajte ih ako vam je potreban zajam putem e-maila: loancreditinstitutions00@gmail.com
    Whatsapp broj:+393512640785 ili +393512114999
    ili email: loancreditinstitutions00@yahoo.com

    ReplyDelete
  113. Htio bih vas sve preporučiti vjerodostojnom i iskrenom privatnom zajmodavcu koji mi je odobrio zajam u samo nekoliko sati nakon toliko neuspjelih pokušaja da dobijem zajam, bio sam iznenađen i sretan što me privatni zajmodavac spasio i ponudio mi zajam s kamatom od 2%, kontaktirajte je sada ako trebate hitan zajam E-pošta: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  114. SVJEDOČANSTVO KAKO SAM DOBIO KREDIT OD 2% KOLATERA. Trebate li kredit? Jeste li u dugovima? Da li želite da pokrenete posao i potreban vam je kapital? Trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga? Ovdje imate pravu lokaciju za svoja rješenja kredita! Preporučujem (kreditne kreditne institucije) svima vama. Nude zajmove svima koji su zainteresovani da dobiju bilo koju vrstu kredita. Pozajmili su mi iznos od 36.000 dolara sa ILI bez kolaterala po stopi od 2%. Nude sve vrste kredita, čak i sa lošim kreditnim rezultatom. Njihove usluge uključuju kredite za obrazovanje, zajam za automobil, zajam za kamione, zajam za refinansiranje, osigurani i neobezbeđeni zajam, lični zajam, zajam za konsolidaciju duga, poslovni zajam, hipotekarni zajam, stambeni zajam, studentski zajam itd. Molimo Vas da nam pišete na Whatsapp broj: +393512640785 ili : +393509313766
    ili :+393512114999. email: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    molim vas, ja sam referent koji uzima moj kredit od njene kompanije.

    ReplyDelete