Tuesday, February 22, 2011

Denis Latin "Latinica" ukinut jer je pokušao da prati rave - zokster blog | zokster

Denis Latin "Latinica" ukinut jer je pokušao da prati rave - zokster blog | zokster: "By rave - Posted on January 15th, 2011
Tagged: Politika

Promašaj vođstva HTV-a

Gašanje Latinice je porazna činjenica slaže se i predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Zdenko Duka i kaze da će HND već danas o tome izvjestiti međunarodne institucije, a ne otklanja ni mogućnost novinarskih prosvjeda.

Ni predsjendik HND-a ne zna što točno stoji iza odluke da se ugasi jedan od najpoznatijih hrvatskih tv-brandova, ali ne bi se čudio da je to upravo tema jedne od narednih emisija koju je Latin pripremao pod nazivom 'Rat je bio dogovoren'.

'Točno, bila je pripremana emisija za onaj slijedeći ponedjeljak, dakle emisija koja se trebala snimati slijedećeg tjedna na temu i pod nazivom 'Rat je bio dogovoren'. Očito je nekome zasmetala takva moguća teza, a pogotovo ako se ta teza pokuša dokazati i ako se takve naznake mogu izvući iz emisije', zaključuje Duka.

http://www.slobodnaevropa.org/content/hrvatska_hrt_latinica/2276344.html

http://aweintv.com/video/pWbE-o69eeA/Karadjordjevo-91-Tudjman-s-and-Milo...

http://zokster.net/drupal/node/11829

Dogovorom izmedju Franje Tudjmana i Miloševića 17. marta 1991 u Karadjordjevu, postignut je dogovor o nasledju, osmišljen je i režiran krvavi kraj SFRJ Jugoslavije i ideje jugoslovenstva jer bez enormnih zločina nisu nikako mogli da završe posao koji su započeli, da likvidiraju bolesnika na umoru.

Kad je prošla priča o izmišljenom masakru u Stocu i ubijanju pravoslavnih popova u Pakracu, organizovani su i pravi dogadjaji.

Plitvice 31 marta1991.

Borovo selo 02. maja 1991.

Dogovor Miloševića 'Nemam ništa protiv da Slovenija nastavi svojim putem samostalno' i Kučana 'Nemam ništa protiv da svi Srbi žive u jednoj državi' završio je lažnim ratom i izguravanjem Slovenije iz zajednice što je bio i stvarni kraj SFRJ Jugoslavije.

Tada je nestala SFRJ država, bratstva i jedinstva, socijalističke ravnopravnosti naroda i narodnosti, a SFRJ Jugosloveni, ostavši bez države, i bez armije, postali su laka lovina za mrzitelje i zlikovace svih nacija. Ne pristajanjem na mržnju i ponudjene obmane i laži o veličini nacija, oni najuporniji su radije, čuvajući zdrav razum, izabriali sudbinu apatrida i bekstvo u spoljnu i untrašnju emigraciju.

- Sent using Google Toolbar"

No comments:

Post a Comment