Sunday, October 10, 2010

Gde je srpski Adenauer | zokster

Gde je srpski Adenauer | zokster: "rave's picture
By rave - Posted on October 10th, 2010

Gde je srpski Adenauer

Posle devet godina isto pitanje.

Pre devet godina dogodio se prvi napad Miloševićevih, reakcionarnih i desničarskih snaga na vladu Zorana Djindjića i promena koje je tada , kako smo mislili, doneo Peti oktobar. Parada ponosa je bila samo povod da branioci lika i dela Slobodana Miloševica i njegovih zločinaca i zločina izadju na svetlo dana i ponovo dobiju politički legimitet. To im je i uspelo i nastavili su dalje sa Cecinim koncertom na Marakani i pobunom Jedinice za specijalne operacije. Kraj je poznat , ubistvo premijera Zorana Djindjića i ponovo dovodjenje na vlast klike okupljene oko profašističkog premijera Vojislava Koštunice.
Za civilizaciji naklonjene gradjane nastalo je evo devetogodišnje zaostajanje za civilizovanim svetom, sve u ime očuvanja Miloševićevih nacionalsocijalističkih tekovina, Kosova bez Albanace, Republike srpske bez Hrvata i Muslimana Vojvodine bez Hrvata i Madjara i Srbije bez ikoga.
Sada posle devet godina scenarijo je samo malo promenjen. Prvo je
nastupala Ceca sa Dodikom i predsednikom Tadićem u BiH, a zatim, povodom ponovnog, na jedvite jade, organizovanja gej parade, napad na vladu i njene neodlučne političke ptedstavnike, koji je još žešći i organizovaniji.
Ovoj zemlji, čiji predsednik, ne zna ni kolika joj je teritorija ni
koliko ima stanovnika i dalje , posle devet godina, ostaju dva moguća puta. Put Nemačke posle 1918.g pre Adolfa Hitlera ili put Nemačke posle 1945.g. Valda se nešto i naučilo. Videćemo! Platili ste gledajte!!

- Sent using Google Toolbar"

No comments:

Post a Comment