Wednesday, June 9, 2010

Gostoljubivost na delu: Fašistički plakati

Sve otvorenije najave zapadnih diplomata da pitanja Kosova i približavanja Srbije Evropskoj uniji više nisu na odvojenim kolosecima izazvale su prve reakcije na beogradskim ulicama. Nakon što su gospodari srbijanskog političkog podzemlja dali zeleno svetlo, tajne službe su sa lanca pustile jednu od mnogobrojnih neofašističkih skupina kako bi odradila najnoviji domaći zadatak

Povratak na članak »

Prijavite se na feed komentara Komentara (9 poslato):

I meni nekad dođe da razbijem budilnik.
kevedinka Objavljeno: 09.06.2010 - 17:54
Palac gore Palac dole
4
Za vreme Milosevica ovom istom vrstom prostakluka se bavila "Politika". Mozda je ovo napredak?
Mestvina Objavljeno: 09.06.2010 - 18:25
Palac gore Palac dole
2
Kada se pojavio i Musolinija su ismevali-kada je pas pušten sa lanca....tokom istorije nismo dovoljno lutali po ideologijama?Mada,znaju oni,koji provokacijama navode na mržnju,zašto to rade.A ako oni ne znaju,nalogodavci znaju sigurno-uz ovaj čemer,jad,beznađe-vladajuća novobogataška oligarhija šta još da izmisli-teški nacionalizam,šovinizam uvek upali...narode glupi,sutra-prekosutra obavezno glasaj za SNS-imaju viziju i po..(mada ni sam ne znam,koji su gori)
idealista Objavljeno: 09.06.2010 - 19:41
Palac gore Palac dole
1
„Politiku koju pokušаvа dа nаmetne nаšoj zemlji slobodno može sprovoditi u Britаniji i sаrаđivаti sа Irskom Oslobodilаčkom Armijom i cepаti teritoriju Britаnije, ovde mu to svаkаko nećemo dozvoliti“, stoji na kraju srbijanskog nacionalističkog izliva besa.

Oprostite susjedi,ne bih da se mijesam,ali ne vidim sto su u ovoj recenici krivo rekli.Koliko je samo Iraca pobila britanska vojska,i na kraju im je ostala Sjeverna Irska.
Ocigledno; quod licet Jovi,non licet bovi.
Ili da uvedete blokadu Kosova,pa da posaljete desant na one koji je pokusaju probiti?
Mislim njihova politika je jedan vid psihoterapeutskog neokolonijalizma.Na vama i na Hrvatskoj,kao i na svim malim zemljama bez mocnih zastitnika,lijece vlastitu necistu savjest.
Stvarno su Englezi posljednji koji imaju pravo(a obraza nikad ni nisu imali,osim u vlastitim mitovima)nekom soliti pamet koga treba priznati ili ne.
kalevipoeg Objavljeno: 09.06.2010 - 20:49
Palac gore Palac dole
-1
Hoce li Nasi onda isti tretman dati i Vuku Jeremicu koji govori da su pitanja Kosova i EU usko vezana? I da li ce se ovaj povuci na neprijateljsko hrvatsko primorje?!

Ovo gledajte u jednoj od buducih epizoda popularne serije "Balkan Hills".
Bumbar Objavljeno: 09.06.2010 - 20:55
Palac gore Palac dole
1
Šta da se radi? Ovaj narod, srpski, je naviknut da im se govori ono što oni žele da čuju ili bar da im se govori u rukavicama dajući im nekakvu lažnu nadu. Britanski ambasador je "prekršio" pravla diplomatskog govora i rekao istinu sa kojom ova vlasti i ogroman broj građana nema snage da se suoči. Što se mene lično tiče, ovo nije ni morao da mi kaže, znam za to poodavno i skladu sa tom činjenicom se ponašam. Što se pre se sa tom činjenicom vlast i srpski narod suoči to će biti bolje po sve nas.
Milodan Objavljeno: 09.06.2010 - 21:05
Palac gore Palac dole
6
Proljev demokratije po srbijanskim tarabama.
salama1 Objavljeno: 09.06.2010 - 21:23
Palac gore Palac dole
0
"Iako su beogradski zvaničnici upadljivo prećutali tu , po njih jako neprijatnu izjavu, jasno je bilo da će reakciju prepustiti mračnim političkim silama koje se nalaze pod kontrolom tajnih službi."

Šta je pisac hteo da kaže? Da se mračne političke sile nalaze istovremeno pod kontrolom beogradskih zvaničnika i tajnih službi, tajne službe i mračne političke sile se nalaze pod kontrolom beogradskih zvaničnika ili se beogradski zvaničnici i mračne političke sile nalaze pod kontrolom tajnih službi?
tarcan_zigomar Objavljeno: 09.06.2010 - 21:50
Palac gore Palac dole
1
Nepristojno bogati uzvraćaju udarac. Ni jedan od njih ne zna da napravi ni jednu paru u uredjenom društvu, i zato drže Srbiju, preko tabloida i kretenske politike političkih partija,u izolovanosti i što dalje od Evrope.
rave Objavljeno: 09.06.2010 - 23:39
Palac gore Palac dole
0
ukupno: 9 | prikazano: 1 - 9

No comments:

Post a Comment